× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ανάσταση» με επιφυλακή στο Νοσοκομείο

Άλλα τρία αρνητικά δείγματα για κορονοϊό στέλνουν θετικά μηνύματα για την προσπάθεια της Λέσβου στη μάχη κατά της πανδημίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/4/2020

«Ανάσταση» με επιφυλακή στο Νοσοκομείο
' χρόνος ανάγνωσης

Αρνητικά ήταν για την ύπαρξη του κορονοϊού covid 19, τα αποτελέσματα ελέγχου δειγμάτων σε ακόμα τρία περιστατικά υπόπτων κρουσμάτων που έγιναν γνωστά σήμερα Μεγάλο Σάββατο το πρωί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Τα δείγματα είχαν σταλεί προς έλεγχο μέχρι και χθες. στο ινστιτούτο Παστέρ  στην Αθήνα.

«Κανένας εφησυχασμός» πάντως είναι η συμβουλή που επιμένουν να δίνουν οι ειδικοί τονίζοντας ιδιαίτερα την ανάγκη τήρησης των μέτρων που έχουν ληφθεί για την καταπολέμηση της πανδημίας. Ας σημειωθεί ότι πολύ καλά στην υγεία τους είναι και τα πέντε από τα κρούσματα της νόσου που έχουν επιβεβαιωθεί. (Το έκτο. Η ηλικιωμένη από την Αγία Παρασκευή όπως είναι γνωστό κατέληξε).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται μια εξ αυτών της οποίας ήδη το πρώτο δείγμα είναι αρνητικό. Όταν επιβεβαιωθεί ξανά θα θα βγει από το Νοσοκομείο. Η πρώτη που έχει νοσήσει έχει επιστρέψει απολύτως καλά στην υγεία της, κανονικά στη ζωή της, ενώ οι υπόλοιποι τρεις παραμένουν στα σπίτια τους και τις επόμενες μέρες θα ληφθούν δείγματα προκειμένου να ελεγχτούν για την ύπαρξη του ιού.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΕΥΣΗ

Γεύσεις και μουσική στη 4η Γιορτή Γκιουζλεμέ στα Μιστέγνα

Μεγάλη συμμετοχή και ένθερμο κλίμα στη γιορτή που τίμησε την τοπική κουζίνα και την πολιτιστική ταυτότητα της Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Η Λέσβος γεύεται το φως της ελιάς

Γευσιγνωσία Oleve στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στις 29 Ιουλίου –Μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Lesvos Geopark Gastronomy
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πέρασαν στους ημιτελικούς Μηλένα Κοντού και Βάλια Λυκομήτρου

Σημαντικές επιτυχίες στην πρώτη ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κ23 για τα Ελληνικά χρώματα της κωπηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Χρυσή διάκριση για τη Λέσβο!

Η Κοιν.Σ.Επ ΜΟΔΟΥΣΑ κατέκτησε το χρυσό βραβείο γεύσης στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στην Καλαμάτα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Δεινοθήρια, Αλιγάτορες και Σεκόιες από το Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου!

Ιούλιος 2025 : Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 – 12:00
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Οι Πρόσκοποι της Λέσβου κατασκήνωσαν στο Μάναγρο της Χίου

Στη σκιά των δέντρων και δίπλα στο κύμα, γεννιούνται οι καλύτερες ιστορίες
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Από τον Μπαχ στον Στραβίνσκι! Tο καλοκαίρι της Λέσβου με φόντο το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου

Για όλο το πρόγραμμα μιλούν στο «Ν» η Λητώ Ντάκου με τον Δήμο Αβδελιώδη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Animato ανοίγει το Φεστιβάλ Μουσικής του Δήμου Μυτιλήνης

Μια συναυλία αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη από τις χορωδίες της Μυτιλήνης και τον Κώστα Μακεδόνα
ΓΕΥΣΗ

Παστές σαρδέλες: Πώς φτιάχνεται το «σούσι» της Λέσβου

Η συνταγή της γιαγιάς Μυρσινούλας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Βόλτα στη «Λίμνη» της Ερεσού

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Το ούζο γίνεται εμπειρία στο καλοκαίρι της Λέσβου

OuzoFest 2025 με αρώματα γλυκάνισου, γεύσεις τοπικών αποσταγμάτων και παγωτό ούζο σε μια αυθεντική γιορτή πολιτισμού στο πάρκο Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Η ποδηλασία στη Λέσβο έχει χορηγούς με ψυχή

Η δύναμη πίσω από τα πεντάλ: ευχαριστίες σε χορηγούς, υποστηρικτές και συνοδοιπόρους από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου