× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κάλεσμα συμμετοχής και ελπίδας για την επιχειρηματική κοινότητα

Ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Λέσβου

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 30/11/2024

Κάλεσμα συμμετοχής και ελπίδας για την επιχειρηματική κοινότητα
' χρόνος ανάγνωσης

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου Λέσβου, που πραγματοποιούνται το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, αποτελούν μία κρίσιμη στιγμή για την επιχειρηματική κοινότητα της Λέσβου και της Λήμνου. Η διαδικασία διεξάγεται από τις 9:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα, τόσο στον χώρο του Επιμελητηρίου στη Μυτιλήνη όσο και στο παράρτημα της Μύρινας για τα μέλη από τη Λήμνο.

Με αφορμή την εκλογική διαδικασία, υποψήφιοι έστειλαν μήνυμα ενότητας και ενθάρρυναν τη συμμετοχή, τονίζοντας τη σημασία της εκπροσώπησης και της ανανέωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, Βαγγέλης Μυρσινιάς, εξέφρασε τη σημασία της συμμετοχής στη διαδικασία, καλώντας όλους τους επιχειρηματίες να πάρουν μέρος:«Καλούμε όλους τους επιχειρηματίες να δυναμώσουν τη φωνή του Επιμελητηρίου. Είναι πολύ σημαντικό να έρθουν να ψηφίσουν και να επιλέξουν αυτούς που θέλουν να τους εκπροσωπούν. Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει εξαιρετικούς υποψήφιους, αναγνωρισμένους επαγγελματίες με πολύ καλή επιχειρηματική πορεία. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και να έχουμε ένα παραγωγικό συμβούλιο για την επόμενη θητεία.»

Ο κ. Μυρσινιάς τόνισε επίσης τη σημασία της εκπροσώπησης και της ενίσχυσης του ρόλου του Επιμελητηρίου, σημειώνοντας ότι η διαδικασία είναι δομημένη έτσι ώστε να διευκολύνει τη συμμετοχή όλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο υποψήφιος Νίκος Αθανασής, με έμφαση στη διευκόλυνση των μελών, επισήμανε ότι η διαδικασία είναι απλή αλλά ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του φορέα:
«Το Επιμελητήριο είναι ο μεγαλύτερος φορέας των επιχειρηματιών. Είναι σημαντικό τα μέλη να συμμετέχουν και να επιλέξουν αυτούς που θα τα εκπροσωπήσουν αποτελεσματικά. Για αυτόν τον λόγο η ψηφοφορία διαρκεί δύο ημέρες, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να συμμετέχουν. Δέκα λεπτά είναι αρκετά για τη διαδικασία. Αξίζει να αφιερώσουμε λίγο από τον χρόνο μας για να δυναμώσουμε τη φωνή μας.»Με τη δήλωσή του, ο κ. Αθανασής κάλεσε όλους να συμμετάσχουν όχι μόνο για την εκπροσώπησή τους, αλλά και για να επιδείξουν την ενότητα της επιχειρηματικής κοινότητας.

Με στόχο την ενίσχυση της νέας διοίκησης, ο Παναγιώτης Τατάκης, επίσης υποψήφιος, εξέφρασε την ανάγκη για ισχυρή προσέλευση στις κάλπες:
«Η σημερινή καταληκτική ημερομηνία για τις εκλογές είναι κρίσιμη. Ελπίζω να έχουμε μεγάλη προσέλευση, ώστε να μπορέσουμε όλοι να εκφράσουμε τη στήριξή μας στη νέα διοίκηση που θα προκύψει από αυτές τις εκλογές. Τους περιμένουμε όλους και εύχομαι καλή επιτυχία στους υποψηφίους.»Η τοποθέτησή του ανέδειξε την ανάγκη για ενεργό συμμετοχή, ώστε να διασφαλιστεί μια δυνατή και ανανεωμένη διοίκηση που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιχειρηματιών.

Ο υποψήφιος Δήμος Καραμπεάζης επικεντρώθηκε στη συμμετοχή νέων υποψηφίων και στη σημασία της ανανέωσης:«Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν αρκετοί νέοι υποψήφιοι. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί φέρνει νέες ιδέες και προοπτικές. Το Επιμελητήριο δεν είναι μόνο για να αναδεικνύει τα προβλήματα των επιχειρηματιών, αλλά και για να συμβάλλει στη λύση των προβλημάτων του τόπου μας. Αν εκλεγούμε, θα συνεργαστούμε όλοι για να προχωρήσουμε μπροστά.»Η δήλωσή του αποτυπώνει την ανάγκη για έναν ανανεωμένο θεσμό, ικανό να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου Λέσβου αποτελούν ευκαιρία για την ενίσχυση του επιχειρηματικού κόσμου, ενώ οι υποψήφιοι διαβεβαιώνουν για τη δέσμευσή τους σε ένα όραμα ανάπτυξης και προόδου. Μέχρι την Κυριακή το απόγευμα, οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και να διαμορφώσουν το μέλλον του Επιμελητηρίου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Στα χέρια της Αστυνομίας δράστης κλοπής στη Λέσβο

Αφαίρεσε κινητό αξίας 1.600 ευρώ από ανασφάλιστο όχημα – Βρέθηκε στη Θερμή
Στα χέρια της Αστυνομίας δράστης κλοπής στη Λέσβο
ΔΡΑΣΕΙΣ

Ταξίδι στη διαχρονική ιστορία της Λέσβου μέσα από την IPA

Πάνω από 50 συμμετέχοντες γνώρισαν άγνωστες πτυχές του τόπου τους με τη βοήθεια έμπειρων ξεναγών
Ταξίδι στη διαχρονική ιστορία της Λέσβου μέσα από την IPA
ΔΡΑΣΕΙΣ

Μαθητές από Ελλάδα και Ισπανία στους υγροτόπους της Καλλονής

Επιτυχημένη δράση ορνιθοπαρατήρησης στους υγροτόπους των Αλυκών με τη στήριξη του ΚΠΕΝ Καλλονής
Μαθητές από Ελλάδα και Ισπανία στους υγροτόπους της Καλλονής
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το 4ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης άνοιξε φτερά στη Γαλλία με Erasmus+

Μαθητές και εκπαιδευτικοί έζησαν μια εβδομάδα φιλοξενίας, μάθησης και ευρωπαϊκής εμπειρίας στο Carcassonne
Το 4ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης άνοιξε φτερά στη Γαλλία με Erasmus+
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δημοσίευμα της διαδικτυακής έκδοσης της «Αλήθεια» Χίου για μεταφορά ΜΑΤ στη Λέσβο

Πληροφορίες για αναχώρηση του «Ν. ΜΥΚΟΝΟΣ» με διμοιρίες
Δημοσίευμα της διαδικτυακής έκδοσης της «Αλήθεια» Χίου για μεταφορά ΜΑΤ στη Λέσβο
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τροχαίο με τραυματισμούς στη Μυτιλήνη

Παράσυρε 63χρονη σε διάβαση πεζών ένας νεαρός οδηγός δικύκλου. Στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκαν και οι δύο
Τροχαίο με τραυματισμούς στη Μυτιλήνη
ΑΓΡΟΤΕΣ

Σύλληψη κτηνοτρόφου στη Λέσβο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας έβγαλε το κοπάδι του βόσκηση τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 16 Απριλίου
Σύλληψη κτηνοτρόφου στη Λέσβο
ΔΡΑΣΕΙΣ

Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοερασιτεχνισμού με δράσεις στη Μυτιλήνη

Επίδειξη εξοπλισμού και εκπομπές από τον ΣΥΡΑΛ το Σάββατο 18 Απριλίου στην πλατεία Σαπφούς
Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοερασιτεχνισμού με δράσεις στη Μυτιλήνη
ΑΓΡΟΤΕΣ

Κινητοποίηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οργανώνει η ΟΛΣΑ

Αύριο Παρασκευή 17 Απριλίου στις 10.00 το πρωί
Κινητοποίηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οργανώνει η ΟΛΣΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Λέσβου

Συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις αρχαιρεσίες της 28ης Μαρτίου
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Λέσβου
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σύλληψη για καύση κλαδιών στον Σταυρό της Λέσβου

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας άνδρας στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 1.546 ευρώ
Σύλληψη για καύση κλαδιών στον Σταυρό της Λέσβου
ΑΓΡΟΤΕΣ

Μεγαλειώδης κινητοποίηση στη Λέσβο με λουκέτο παντού και το βλέμμα στην Αθήνα

Καθολική συμμετοχή στην παλλεσβιακή δράση και πίεση για άμεσες λύσεις. Κρίσιμη η σύσκεψη με τον Υπουργό Μαργαρίτη Σχοινά και τους φορείς του νησιού την Παρασκευή 17 Απριλίου στην Αθήνα
Μεγαλειώδης κινητοποίηση στη Λέσβο με λουκέτο παντού και το βλέμμα στην Αθήνα