× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Το ήμισυ του μισθού μας στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης»

Με κοινή δήλωση τους αυτοδιοικητικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης από τη Λέσβο στηρίζουν τον αγώνα των γιατρών και του προσωπικού του Ιδρύματος στη μάχη εναντίον του κορονοϊού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/4/2020

«Το ήμισυ του μισθού μας στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης»

Ευαισθησία ψυχής και καλοσύνη από το σύνολο των αυτοδιοικητικών της Λέσβου που με κοινή τους δήλωση διαθέτουν από σήμερα και για δυο μήνες το ήμισυ του μισθού τους ως Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ως ελάχιστη πράξη αναγνώρισης, αλλά και ενίσχυσης της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλεται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην κοινή ανακοίνωση που υπογράφεται εκ μέρους όλων από τους Δημάρχους Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη και δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο και από τον Περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη  αναφέρονται μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Η πατρίδα μας και ο πλανήτης ολόκληρος συνεχίζουν να βρίσκονται αντιμέτωποι με την πανδημία του Covid – 19. Καθημερινά, όλοι μαζί συνεχίζουμε να δίνουμε την μάχη, για να περιορίσουμε τον ιό, για να στηρίξουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους, που δίνουν την μεγάλη μάχη απέναντι σε αυτή την παγκόσμια απειλή, στην υπηρεσία της υγείας του λαού μας.

Με αίσθημα ειλικρινούς ευγνωμοσύνης απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους και στο δημόσιο σύστημα υγείας, διαθέτουμε το ήμισυ του μισθού μας και κάθε άλλης αποζημίωσης που λαμβάνουμε από την αιρετή θέση που κατέχουμε για διάστημα δύο μηνών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Ως ελάχιστη πράξη αναγνώρισης, αλλά και ενίσχυσης της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κάλεσμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον πολιτικό κόσμο της χώρας «να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης» πρέπει να αποτελέσει φάρο στον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για την αντιμετώπιση του ιού.

Και να είστε σίγουροι πως από αυτό τον αγώνα, εμείς οι Έλληνες, θα βγούμε νικητές. Τηρώντας τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία μας. Συμμετέχοντας όλοι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, ο καθένας στο μέτρο που του αναλογεί».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αθανασίου για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή