× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σοβαρή ενημέρωση για σοβαρή αντιμετώπιση

Η παραδημοσιογραφία βλάπτει σοβαρά και την προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονoϊού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/3/2020

Σοβαρή ενημέρωση για σοβαρή αντιμετώπιση
' χρόνος ανάγνωσης

Στη διάψευση των ανυπόστατων και ψευδών αναφορών για δήθεν «καραντίνα» σε γιατρό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης που μάλιστα όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε έχει νοσήσει, όπως δημοσιεύτηκε σε παραδημοσιογραφική ιστοσελίδα, και αναδημοσιεύτηκε σε σειρά άλλων ιστοσελίδων κυρίως στην Αθήνα, προχώρησε το Γραφείο Διοίκησης του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με αφορμή δημοσιεύματα αλλά και αναφορές τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που αναφέρουν ότι ιατρός του νοσοκομείου μας έχει τεθεί σε «καραντίνα» σας γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη είδηση είναι ανυπόστατη. Κανένας από το ιατρικό αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας δεν βρίσκεται υπό περιορισμό – απομόνωση. Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης προκειμένου να αντιμετωπιστεί κάθε περιστατικό Covid 19.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος γιατρός πρώτης γραμμής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης εξέτασε την 76χρονη όταν προσήλθε στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη σχετικά με άλλου τύπου πρόβλημα υγείας και ο οποίος διέγνωσε την πνευμονία λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφαλείας. Πλέον δεδομένου του ότι ήταν και αρνητικό το τεστ για τον ιό COVID 19 στο οποίο υποβλήθηκε, επέστρεψε κανονικά στην υπηρεσία του.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΕΥΣΗ

Γεύσεις και μουσική στη 4η Γιορτή Γκιουζλεμέ στα Μιστέγνα

Μεγάλη συμμετοχή και ένθερμο κλίμα στη γιορτή που τίμησε την τοπική κουζίνα και την πολιτιστική ταυτότητα της Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Η Λέσβος γεύεται το φως της ελιάς

Γευσιγνωσία Oleve στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στις 29 Ιουλίου –Μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Lesvos Geopark Gastronomy
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πέρασαν στους ημιτελικούς Μηλένα Κοντού και Βάλια Λυκομήτρου

Σημαντικές επιτυχίες στην πρώτη ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κ23 για τα Ελληνικά χρώματα της κωπηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Χρυσή διάκριση για τη Λέσβο!

Η Κοιν.Σ.Επ ΜΟΔΟΥΣΑ κατέκτησε το χρυσό βραβείο γεύσης στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στην Καλαμάτα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Δεινοθήρια, Αλιγάτορες και Σεκόιες από το Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου!

Ιούλιος 2025 : Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 – 12:00
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Οι Πρόσκοποι της Λέσβου κατασκήνωσαν στο Μάναγρο της Χίου

Στη σκιά των δέντρων και δίπλα στο κύμα, γεννιούνται οι καλύτερες ιστορίες
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Από τον Μπαχ στον Στραβίνσκι! Tο καλοκαίρι της Λέσβου με φόντο το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου

Για όλο το πρόγραμμα μιλούν στο «Ν» η Λητώ Ντάκου με τον Δήμο Αβδελιώδη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Animato ανοίγει το Φεστιβάλ Μουσικής του Δήμου Μυτιλήνης

Μια συναυλία αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη από τις χορωδίες της Μυτιλήνης και τον Κώστα Μακεδόνα
ΓΕΥΣΗ

Παστές σαρδέλες: Πώς φτιάχνεται το «σούσι» της Λέσβου

Η συνταγή της γιαγιάς Μυρσινούλας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Βόλτα στη «Λίμνη» της Ερεσού

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Το ούζο γίνεται εμπειρία στο καλοκαίρι της Λέσβου

OuzoFest 2025 με αρώματα γλυκάνισου, γεύσεις τοπικών αποσταγμάτων και παγωτό ούζο σε μια αυθεντική γιορτή πολιτισμού στο πάρκο Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Η ποδηλασία στη Λέσβο έχει χορηγούς με ψυχή

Η δύναμη πίσω από τα πεντάλ: ευχαριστίες σε χορηγούς, υποστηρικτές και συνοδοιπόρους από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου