Yλικά:
2ποτήρια χλιαρό νερό
1 ποτήρι λάδι
3 ποτήρια σπορέλαιο
1 φακελάκι μπέικιν
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Σιρόπι:
5 ποτήρια ζάχαρη
4 ποτήρια νερό και χυμό από ένα λεμόνι
Παρασκευή:
Ανοίγουμε φύλλα λεπτά με το κάθε φύλλο όταν το βάζουμε στο ταψί να το σουρώνουμε και να το μαζεύουμε σε πιέτες και το τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο
Όταν γεμίσει το ταψί μας θα κάψουμε τρία ποτήρια σπορέλαιο και θα περιχύσουμε τα φύλλα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 και ψήνουμε για μία ώρα περίπου. Φτιάχνουμε σιρόπι σε ένα κατσαρολάκι και όταν κρυώσει περιχύνουμε την ζεστή πλατσέντα που μόλις έχει βγει απ τον φούρνο.
Πασπαλίζουμε με τριμμένα καρύδια κανέλα και προαιρετικά καβουρντισμένο σουσάμι