Μικρή αστάθεια του καιρού με ενδεχόμενο βροχής, προβλέπουν για τη Λέσβο οι μετεωρολόγοι για την Παρασκευή το μεσημέρι, χωρίς όμως το συμβάν να έχει συνέχεια τις επόμενες ημέρες.
Ειδικότερα η μέρα το πρωί θα ξεκινήσει με λιακάδα και καλές θερμοκρασίες έως 33 βαθμούς κελσίου ωστόσο από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι αναμένονται βροχές.
Το απόγευμα σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο καιρός θα βελτιωθεί ενώ ηλιοφάνεια θα επικρατήσει και το Σαββατοκύριακο.
Το Σάββατο η θερμοκρασία θα φτάσεις τους 33 βαθμούς κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ.
Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή με θερμοκρασία από 21 έως 31 βαθμούς κελσίου και ανέμους βορειοδυτικούς στα 4 μποφόρ.