× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η ΑEGEAN προχωρά σε δραστικό περιορισμό των δρομολογίων

Σε πτήσεις του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού έως το τέλος Απριλίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/3/2020

Η ΑEGEAN προχωρά σε δραστικό περιορισμό των δρομολογίων
' χρόνος ανάγνωσης

Σε περικοπή δρομολογίων του εξωτερικού, αλλά και σε περιορισμό των συχνοτήτων του εσωτερικού έως τα τέλη Απριλίου, προχωρά η Aegean διατηρώντας ένα βασικό πρόγραμμα δρομολογίων.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρίας, σε συνέχεια της κήρυξης του COVID-19 σε πανδημία και των περιοριστικών οδηγιών που έχουν επιβληθεί από την ΕΕ, την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες εντός και εκτός Ευρώπης, περιορίζοντας σημαντικά την πρόσβαση σε επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων ή απαγορεύοντας τις πτήσεις σε συγκεκριμένους προορισμούς, η Αegean υποχρεούται να προχωρήσει στον δραστικό περιορισμό των δρομολογίων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, «τις επόμενες μέρες, και έως τα τέλη του Απριλίου, το μεγαλύτερο μέρος των συχνοτήτων ή και πτήσεων εξωτερικού θα διακοπούν ενώ και το δίκτυο εσωτερικού θα περιοριστεί σημαντικά σε συχνότητες. Θα διατηρηθεί ένα βασικό πρόγραμμα περιορισμένων συχνοτήτων στους βασικούς προορισμούς της ΕΕ και σε όλους τους προορισμούς του εσωτερικού» .

Φυσικά, η εταιρεία έχει σαν προτεραιότητα τη συμμετοχή της στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης και την καλύτερη δυνατή προστασία των επιβατών και των εργαζομένων της και συνεχίζει να συνεργάζεται καθημερινά με τις αρχές στην κατεύθυνση αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές, έχει δηλώσει τη διάθεση, να εκτελέσει ειδικές πτήσεις επαναπατρισμού των Ελλήνων πολιτών που τυχόν βρίσκονται σε χώρες που έχουν ήδη διακοπεί ή πρόκειται να διακοπούν πτήσεις.
Επιπλέον ευελιξία στις κρατήσεις εισιτηρίων.

Η AEGEAN εφαρμόζει ήδη πολιτική αλλαγών χωρίς rebooking fees για αλλαγή εισιτήριων σε μεταγενέστερες ημερομηνίες ταξιδίου. Επιπλέον, για τους επιβάτες των οποίων οι πτήσεις ακυρώνονται (και δεν θέλουν να κάνουν άμεσα rebooking σε άλλη ημερομηνία) παρέχεται η δυνατότητα να τους χορηγηθεί ένα «voucher» ίσης αξίας με το αρχικό κόστος του εισιτηρίου τους, που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε προορισμό του δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air (εσωτερικού ή εξωτερικού) για έως και ένα χρόνο από την έκδοση του. Με αυτό τον τρόπο, οι επιβάτες που επηρεάζονται διατηρούν τη δυνατότητα να επιλέξουν προορισμό, αλλά και την ημερομηνία του ταξιδίου τους για το επόμενο έτος.

Οι επιβάτες καλούνται για όποιες πληροφορίες να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aegeanair.com ενώ επισημαίνεται πως δεν υπάρχει λόγος επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο. Η δυνατότητα rebooking είναι ήδη ενεργή από το web site, ενώ η υπηρεσία εγγραφής για το credit voucher θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από το web site, το αργότερο έως τις 19 Μαρτίου.

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Χρηματοδοτήσεις για νέες επενδύσεις στο Βόρειο Αιγαίο

Επιλέξιμα τα επενδυτικά σχέδια με προϋπολογισμό άνω των 2.000.000 ευρώ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Η Λίνα Μενδώνη σε Λήμνο και Αγιο Ευστράτιο

Η τριήμερη περιοδεία της Υπουργού Πολιτισμού από 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου περιλαμβάνει επίσκεψη σε σημαντικά μνημεία, επαφές με τοπικούς φορείς και την αναβάθμιση εμβληματικών πολιτιστικών υποδομών
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Εξερευνώντας τα ιστορικά τοπόσημα της Λήμνου και τον ρόλο της στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Από τη στρατηγική βάση στον τόπο της μνήμης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

1.450 θέσεις στάθμευσης στη Μύρινα

Για την διευκόλυνση των οδηγών εν' όψει της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου στη Λήμνο
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μια προσευχή χρόνων βρήκε απάντηση στην Τένεδο

Θυρανοίξια στον ανακαινισμένο Ιερό Ναό Παναγίας Τενέδου με την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου-Μια ιστορική στιγμή για την Ορθοδοξία καθώς ο ναός-σύμβολο επιστρέφει στη ζωή, κουβαλώντας τη μνήμη και την πίστη ενός λαού
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλες ζημιές στην αγροτική παραγωγή της Ισπανίας από χαλαζοπτώσεις

Αυξημένες αποζημιώσεις κατά 7% για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της χώρας.
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πύρινο κλοιό πολλές περιοχές της χώρας

Οκτώ μεγάλες φωτιές σε εξέλιξη, διεθνής συνδρομή ζητά η Ελλάδα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Λέσβος και Σάμος μέτρησαν μείωση των αφίξεων

Μυτιλήνη, Σάμος, Σαντορίνη και Κάρπαθος είδαν στο τέλος του Ιουνίου μείωση των διεθνών αφίξεων στα αεροδρόμια τους
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΚΟΣΜΟΣ

Σε ανοδική τροχιά οι τιμές του ελαιολάδου στην Τουρκία

Νέα δεδομένα δημιουργούν στην αγορά οι άδειες δεξαμενές της Ιταλίας
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

Αιτία οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο λιμάνι
ΕΛΛΑΔΑ

Μικρό το ενδιαφέρον για εξαγορά καταπατημένων εκτάσεων του Δημοσίου

Το τίμημα της εξαγοράς υπολογίζεται βάσει των αντικειμενικών αξιών, με δυνατότητα εξόφλησης είτε εφάπαξ με έκπτωση 10%, είτε σε έως 60 άτοκες μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστη δόση τα 100 ευρώ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Πανιά γεμάτα Αιγαίο στην Aegean Regatta 2025

Η καρδιά της ελληνικής ιστιοπλοΐας χτυπά από τη Μύρινα μέχρι τη Μυτιλήνη με 5 αγώνες και ξεχωριστές εκδηλώσεις