× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Roll Ice cream & more: Παγωτό μπροστά στα μάτια σας

Αυθεντικές γεύσεις, πρωτότυπες επιλογές και κλασικές γλυκές αποδράσεις στην Προκυμαία Μυτιλήνης

Δημοσίευση 29/5/2024

Roll Ice cream & more: Παγωτό μπροστά στα μάτια σας

Η αλήθεια είναι πως η πρωτοτυπία, ε και η ποιότητα, είναι τα χαρακτηριστικά που αναζητά πλέον ο κόσμος είτε πρόκειται για το φαγητό και τη διασκέδαση του, είτε για τις υπόλοιπες κοινωνικές πτυχές της ζωής του. Ένα από τα καταστήματα που «συζητιέται» το τελευταίο διάστημα στην πόλη μας είναι το Roll Ice cream & more για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Το νέο κατάστημα παγωτού βρίσκεται στην προκυμαία Μυτιλήνης στην Π. Κουντουριώτη 63 και έχει κλέψει τις εντυπώσεις, πρώτα απ’ όλα για το ολόφρεσκο παγωτό το οποίο δημιουργείται μπροστά στα μάτια σας, την ώρα που το παραγγέλνετε και μάλιστα χειροποίητα.

Είναι η νέα μόδα στο παγωτό η παραγωγή του οποίου μέσω video κάνει «θραύση» στα Social Media και εδώ και ένα μήνα το απολαμβάνουμε στην πόλη μας.

Και αν η διαδικασία παραγωγής του είναι αυτή που εντυπωσιάζει, η γεύση του είναι κάτι παραπάνω από απολαυστική και όσοι έχουν δοκιμάσει καταλαβαίνουν τι εννοούμε.

Πέρα όμως από την νέα γευστική μόδα του Ice Roll, στο Roll μπορεί κανείς να βρει το πιο αφράτο, στριφογυριστό, νοσταλγικό παγωτό μηχανής. Το Soft παγωτό δεν χρειάζεται συστάσεις στους μεγαλύτερους σε ηλικία, ούτε όμως και στους νεότερους, αφού μια δοκιμή θα πείσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο για την σωστή του επιλογή.

Και αν το παγωτό μπορεί να θεωρηθεί το must του καλοκαιριού, στο Roll το γλυκό έχει περίοπτη θέση και σε εμφάνιση και σε ποιότητα. Και όταν λέμε γλυκό, εννοούμε σοκολάτα και όλες τις εκδοχές αυτής, την οποία μπορείτε να την απολαύσετε στο πρωτότυπο Bubble Wafle (Βάφλα στρογγυλή στο ποτήρι), Wafle Cup (Βαφλάκια κομμένα σε κύβους) και την κλασσική κρέπα.

Βέβαια στο Roll ανάρπαστο έχει γίνει και το Bubble Tea, επίσης η νέα μόδα για τους νεότερους σε ηλικία, με τσάι με σιρόπι και πέρλες σε διάφορες γεύσεις οι οποίες «σπάνε» τα «σπάνε» και τρώγονται.

Και αν είστε του πιο κλασικού παγωτού… κανένα πρόβλημα. Στο Roll έχουν μεριμνήσει και για σας. Με παγωτό σε μπάλες, με παγωτίνια και τούρτες παγωτού σε πιο ιδιαίτερες γεύσεις.

Παράλληλα θα βρείτε όλων των ειδών τους καφέδες και τα ροφήματα, Γρανίτες, Milkshake κτλ.

«Κάτι διαφορετικό και όχι τυποποιημένο»

Συνομιλώντας με την ιδιοκτήτρια του Roll μας εξήγησε πως γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας του καταστήματος:

«Οι δημιουργίες γεννιούνται μέσα από τις ανάγκες κυρίως τις προσωπικές αλλά και της κοινωνίας. Και αυτό που διαπιστώνω τα τελευταία χρόνια είναι πως ο κόσμος έχει ανάγκη από κάτι διαφορετικό και ποιοτικότερο σε σχέση με τα τυποποιημένα προϊόντα. Αυτή η ανάγκη λοιπόν έγινε σκέψη και ιδέα την οποία μαζί με τους συνεργάτες μου υλοποιήσαμε στο Roll. Αυτό που θέλαμε είναι να δώσουμε στον κόσμο την επιλογή να δοκιμάσει κάτι που δεν υπάρχει στο νησί το οποίο να είναι και ταυτόχρονα ποιοτικό.

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Roll και είμαστε χαρούμενοι γιατί ο κόσμος με την αποδοχή του έδειξε ότι το είχε ανάγκη. Και για μας πλην της επιχειρηματικής επιτυχίας και απόδοσης, το σημαντικότερο είναι η σχέση που θα χτίσεις με τον πελάτη και η αποδοχή του στο προϊόν. Και αυτή η επιβράβευση από τον κόσμο είναι που μας χαροποιεί περισσότερο από όλα».

Το Roll για την ώρα εξυπηρετεί μόνο παραγγελίες TAKE AWAY στο τηλέφωνο 2251101204.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πανεπιστήμιο Αιγαίο: Αντιδρούν οι φοιτητές στην αύξηση του κόστους της σίτισης

Κινητοποίηση στη Μυτιλήνη με πρωτοβουλία των εκλεγμένων φοιτητών της Πανσπουδαστικής ΚΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος κανονισμός λειτουργίας για τα Δημοτικά Συμβούλια

Το Δημοτικό Συμβούλιο συζητά υποχρεωτικά προτάσεις που κατατίθενται σε αυτό από τουλάχιστον 25 άτομα. Επιτρέπεται και επίσημα η ραδιοφωνική και τηλεοπτική κάλυψη των συνεδριάσεων σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τελευταία συνάντηση Χριστόφα ‑ Κυπριωτέλλη

Είχαμε ,μια εξαιρετική συνεργασία με τον πρώην Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, δήλωσε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

637 νεκρούς από τροχαία δυστυχήματα θρηνούμε για το 2024

Ο Υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου στη Μυτιλήνη παραδέχθηκε το σοβαρό πρόβλημα και προανήγγειλε σειρά νομοθετημάτων για την αντιμετώπισή του
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ενίσχυση αθλητικών δράσεων από τον Δήμο Μυτιλήνης

Πρόσκληση προς Αθλητικά Σωματεία, Συλλόγους, Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές για την κατάθεση προτάσεων για μεγάλες αθλητικές δράσεις και διοργανώσεις απευθύνει η Αντιδημαρχία Αθλητισμού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Εγκαίνια των νέων γραφείων της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών Λέσβου

Με την παρουσία του υφυπουργού Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου -Εύσημα του Κώστα Μουτζούρη στον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αστυρακάκη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Εντυπωσιακή επιτυχία για το Χριστουγεννιάτικο χωριό «Christmas Dream»

Περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες απόλαυσαν 35 και πλέον δράσεις, φιλανθρωπικό bazaar και μοναδικές χριστουγεννιάτικες στιγμές στο πάρκο Αγίας Ειρήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πένθος για τη δημοσιογράφο Ανδρονίκη Κουτσαβλή

Πέθανε η μητέρα της Ραλλίτσα
ΧΩΡΙΑ

Ενημέρωση για την είσπραξη τελών ελλιμενισμού από το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου

Υποχρέωση καταβολής τελών για ερασιτεχνικά σκάφη, με εκπτώσεις για προκαταβολές και διαδικασία καταγραφής στο λιμενικό σύστημα του νησιού.
ΧΩΡΙΑ

Παράνομη αλιεία ερυθρού τόνου στη Λέσβο

Κατασχέθηκε το αλίευμα και επιβλήθηκαν κυρώσεις στους δράστες
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Στους 563.543 ανήλθαν οι επιβάτες του αεροδρομίου Μυτιλήνης το 2024

Αγκομαχά η επιβατική κίνηση των πτήσεων εσωτερικού καθώς το δεύτερο εξάμηνο του 2024 παρουσίασε μείωση κατά 0,6% ενώ στο σύνολο του έτους αυξήθηκε μόλις κατά 2,7%
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Δημήτρης Δημητριάδης νέος πρόεδρος στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Στις 26 Ιανουαρίου κόβει την πίτα του ο Σύλλογος στο ξενοδοχείο Elysion