× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Platinum διάκριση για το Ούζο Βαρβαγιάννη

Στα Chefs’ Choice Awards 2024

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/4/2024

Platinum διάκριση για το Ούζο Βαρβαγιάννη
ο Γιάννης Βαρβαγιάννης και η Ειρήνη Βαρβαγιάννη

Η ποιότητα και η μακρά παράδοση που φέρει το Ούζο Βαρβαγιάννη ξεχώρισαν για μια ακόμη φορά, καθώς το Ούζο Βαρβαγιάννη Εύζων έλαβε Platinum βραβείο στα φετινά Chefs’ Choice Awards 2024.
«Tο Ούζο Βαρβαγιάννη Εύζων κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές κατακτώντας μια τιμητική διάκριση στην κατηγορία “The Condiments’ Choice -Αλκοολούχα ποτά”. Η μοναδική γεύση του Εύζων ξεχώρισε καθιστώντας το ως αξιόλογο εκπρόσωπο του διασημότερου ελληνικού ποτού. Στη λαμπερή τελετή απονομής συμμετείχαν διακεκριμένοι chef, παραγωγοί, προμηθευτές, foodies και δημοσιογράφοι, που είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πλούσια ιστορία του Ούζου Βαρβαγιάννη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ούζο Βαρβαγιάννη Εύζων αποτελεί την απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις του αυθεντικού ούζου συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία. Το κυρίαρχο άρωμα του γλυκανίσου αναδεικνύει την αγνότητα και τον πλούτο της ελληνικής φύσης, ενώ η έντονη γεύση του αναδεικνύει την αυθεντικότητα και την άγρια ομορφιά των ελληνικών θαλασσών.
Με αφοσίωση στην ποιότητα και την αριστεία, το Ούζο Βαρβαγιάννη συνεχίζει να ξεχωρίζει ως ένα από τα κορυφαία αποστάγματα, διατηρώντας αναλλοίωτη την παράδοση που φέρει για περισσότερα από 160 έτη.» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Λίγα λόγια για την εταιρεία Βαρβαγιάννη:
«Πιστοί φύλακες της παράδοσης των 160 χρόνων, η οικογένεια Βαρβαγιάννη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από το 1860 όταν έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Με πολλή αγάπη και μεράκι, η 100% ελληνική οικογενειακή επιχείρηση Βαρβαγιάννη επιλέγει προσεκτικά αγνά, φυσικά υλικά, τα οποία σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την παράδοση αλλά και με την χρήσιμη συμβολή της τεχνολογίας οδηγούν στη δημιουργία ενός εκλεκτού ελληνικού ποτού, του ούζου, με το οποίο το όνομα της εταιρείας Βαρβαγιάννη έχει καταφέρει να ταυτιστεί παγκοσμίως».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Νέο Δ.Σ. στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση και οι εκλογές του συλλόγου για την ανάδειξη νέων οργάνων
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Bόλτα στο σπήλαιο του Αγίου Φίλιππου στο φαράγγι της Θερμής

Γράφει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου

Ως τις 31 Ιανουαρίου η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 19 Φεβρουαρίου
ΓΕΥΣΗ

Νέο γαστρονομικό trend από τον Συνεταιρισμό Μεσοτόπου

Πρόβειο γιαούρτι με γεύση ροδάκινο!
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Υποτροφία από το aRtοποιώ στη μνήμη της Αργυρώς Καραγκίκα

Η υποτροφία θα αφορά ένα παιδί από 10 έως 16 ετών και θα δωθεί έπειτα από διαγωνισμό ο οποιος θα ειναι σε ισχύ μεχρι 31 Ιανουαρίου
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Η δύναμη της αγάπης, μέσα από την Τέχνη, στο «Λευκό χαρτί»

Νέα ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με την K-Gold Temporary Gallery για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, εμπνευσμένα από την έκθεση της Γερμανίδας φωτογράφου Anne Morgenstern.
ΓΕΥΣΗ

Σαπφώ η Ερέσια: Η αληθινή μαγεία της εσοδείας 2024

Η οινοποιητική παράδοση της Λέσβου ζωντανεύει σε κάθε γουλιά του νέου λευκού κρασιού από την Κοιν.Σ.Επ. Ηφαίστειο Ανεμώτιας
ΓΕΥΣΗ

Παραδοσιακή Τραχανόπιτα

Μια συνταγή από τον Γρηγόρη Στυλιανού
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Εξόρμηση στις φυσικές ομορφιές και τα μυστικά του Αμπελικού

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΓΕΥΣΗ

Mυτιληνιά φασολάδα για το κρύο!

Η μοναδική συνταγή της κ. Ταξιαρχούλας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Σπάμε το περιπατητικό ρόδι στον ιστορικό Ροδότοιχο!

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΓΕΥΣΗ

Γιατί βάζουμε φλουρί στη βασιλόπιτα, τι συμβολίζει

Το κόψιμο της βασιλόπιτας δεν γίνεται μόνο την Πρωτοχρονιά αλλά και τις άλλες μέρες του «Δωδεκαήμερου» των εορτών.