× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Platinum διάκριση για το Ούζο Βαρβαγιάννη

Στα Chefs’ Choice Awards 2024

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/4/2024

Platinum διάκριση για το Ούζο Βαρβαγιάννη
ο Γιάννης Βαρβαγιάννης και η Ειρήνη Βαρβαγιάννη

Η ποιότητα και η μακρά παράδοση που φέρει το Ούζο Βαρβαγιάννη ξεχώρισαν για μια ακόμη φορά, καθώς το Ούζο Βαρβαγιάννη Εύζων έλαβε Platinum βραβείο στα φετινά Chefs’ Choice Awards 2024.
«Tο Ούζο Βαρβαγιάννη Εύζων κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές κατακτώντας μια τιμητική διάκριση στην κατηγορία “The Condiments’ Choice -Αλκοολούχα ποτά”. Η μοναδική γεύση του Εύζων ξεχώρισε καθιστώντας το ως αξιόλογο εκπρόσωπο του διασημότερου ελληνικού ποτού. Στη λαμπερή τελετή απονομής συμμετείχαν διακεκριμένοι chef, παραγωγοί, προμηθευτές, foodies και δημοσιογράφοι, που είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πλούσια ιστορία του Ούζου Βαρβαγιάννη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ούζο Βαρβαγιάννη Εύζων αποτελεί την απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις του αυθεντικού ούζου συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία. Το κυρίαρχο άρωμα του γλυκανίσου αναδεικνύει την αγνότητα και τον πλούτο της ελληνικής φύσης, ενώ η έντονη γεύση του αναδεικνύει την αυθεντικότητα και την άγρια ομορφιά των ελληνικών θαλασσών.
Με αφοσίωση στην ποιότητα και την αριστεία, το Ούζο Βαρβαγιάννη συνεχίζει να ξεχωρίζει ως ένα από τα κορυφαία αποστάγματα, διατηρώντας αναλλοίωτη την παράδοση που φέρει για περισσότερα από 160 έτη.» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Λίγα λόγια για την εταιρεία Βαρβαγιάννη:
«Πιστοί φύλακες της παράδοσης των 160 χρόνων, η οικογένεια Βαρβαγιάννη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από το 1860 όταν έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Με πολλή αγάπη και μεράκι, η 100% ελληνική οικογενειακή επιχείρηση Βαρβαγιάννη επιλέγει προσεκτικά αγνά, φυσικά υλικά, τα οποία σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την παράδοση αλλά και με την χρήσιμη συμβολή της τεχνολογίας οδηγούν στη δημιουργία ενός εκλεκτού ελληνικού ποτού, του ούζου, με το οποίο το όνομα της εταιρείας Βαρβαγιάννη έχει καταφέρει να ταυτιστεί παγκοσμίως».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΕΥΣΗ

Roll Ice cream & more: Παγωτό μπροστά στα μάτια σας

Αυθεντικές γεύσεις, πρωτότυπες επιλογές και κλασικές γλυκές αποδράσεις στην Προκυμαία Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

«Ελιά και Πεύκο», με ποδήλατα ως την Ερεσό

20 τολμηροί ποδηλάτες στα 200 χιλιόμετρα με πολλούς φίλους αθλητές χειροκρότησαν τη διοργάνωση
ΓΕΥΣΗ

Ελαιόλαδο: ο υγρός χρυσός!

Για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου στη διατροφή μας γράφει η ΧΑΡΑ ΚΟΥΤΡΟΛΟΥ*, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
ΜΟΥΣΙΚΗ

Σεμινάριο βυζαντινής μουσικής με τον π. Ευστράτιο Γιουσμά

Ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι ζήτησαν από το παράρτημα Μυτιλήνης του Εθνικού Ωδείου να το επαναλάβουν
ΓΕΥΣΗ

Η αυτόχθονα Κολοβή, η Καζνταγλιώτισσα και η Λαδολιά

Γνωρίστε τις ποικιλίες της ελιάς στη Λέσβο!
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Γνωριμία με τη μαθητική στέγη Χίου «Το σπίτι της Μαρίας»

Εκδήλωση για γονείς και μαθητές την Παρασκευή 24 Μαΐου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

17 ‑ 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες KRAVARA ENDURO ΜΤΒ 2024

Σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου Βασίλη Βουρσούκη, Παναγιώτη Δελημήτρο, Λευτέρη Τιτιρέκη και Δημήτρη Καραντώνη
ΑΤΖΕΝΤΑ

Σεμινάριο μητρικού θηλασμού για έγκυες και νέες μητέρες

Με τη μαία, Εριφύλη Κώστογλου, στο Λευκό Χαρτί στην Επάνω Σκάλα
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Γέρα: Όταν η φύση κάνει…θαύματα!

Γράφει η ΤΑΞΟΥΛΑ ΖΑΧΟΥ
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Summer Art Camp στο πολυχώρο τέχνης Λευκό Χαρτί

Εξερεύνηση, παιχνίδι, κατασκευές, κίνηση, χορό, θεατρικό παιχνίδι, πειράματα, μουσική, διασκέδαση, έμπνευση και δημιουργία!
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας