× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Καμιά νέα δομή, ούτε κλειστή ούτε ανοιχτή!»

Κατά της Καράβας και η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/2/2020

«Καμιά νέα δομή, ούτε κλειστή ούτε ανοιχτή!»

Κατά της δομής της Καράβας που σχεδιάζει η κυβέρνηση τάσσεται και η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών, επισημαίνοντας το βάρος που έχει δεχτεί το Νοσοκομείο από τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες και μετανάστες που ήδη διαμένουν στο ΚΥΤ Μόριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά αναφέρουν:

«Σήμερα δια στόματος Πρωθυπουργού ακούσαμε ότι ξεκινούν άμεσα τα έργα για την νέα κλειστή δομή στην Καράβα! Δήλωσε ότι τώρα τα σύνορα φυλάσσονται!  Δηλαδή;  σταμάτησαν ή μειώθηκαν οι αφίξεις; Τότε γιατί ο αριθμός των μεταναστών αυξάνεται με μαθηματική πρόοδο;  Απαξιώνει να ακούσει την φωνή του Λεσβιακού λαού που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού, αφήνοντας την υπόλοιπη Ελλάδα στην ασφάλεια της απόστασης!   Του Λαού,  με Λάμδα κεφαλαίο,   που τάισε, έντυσε  και φιλοξένησε τους χιλιάδες ανθρώπους, πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν στο νησί μας!

       Ως νοσοκομειακοί έχουμε δεχτεί το μεγαλύτερο βάρος  μαζί με τους κατοίκους της Μόριας. Έφτασε το νοσοκομείο μας να εξυπηρετεί τον διπλάσιο αριθμό ασθενών , με το ίδιο και λιγότερο προσωπικό και το μόνο που παίρνουμε από τους υπεύθυνους είναι υποσχέσεις για ενίσχυση του προσωπικού με προσλήψεις. Αντιθέτως αποδυναμωνόμαστε με τις συνταξιοδοτήσεις συναδέλφων.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

     Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε πως οι εκάστοτε κυβερνήσεις, η τωρινή και η προηγούμενη είναι εκείνες που πρέπει να αναλάβουν πια τις ευθύνες τους!  Είναι η ώρα  που πρέπει να συντονιστούμε με τους υπόλοιπους φορείς και τα σωματεία του νησιού, η ώρα που η φωνή όλων μας θα γίνει μία για  να απαιτήσουμε: Καμία νέα δομή ούτε κλειστή ούτε ανοιχτή, ούτε στην Καράβα ούτε πουθενά πάνω στο νησί και να κλείσουν αυτές που υπάρχουν!                                                                                                        Να καταργήσουν την συμφωνία Ελλάδας –Ε. Ε. – Τουρκίας, που τους εγκλωβίζει στα νησιά μας!                                                                                           Πρέπει να σταθούμε απέναντι στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης που θέλει να μετατρέψει το νησί μας σε μια απέραντη φυλακή ψυχών!                                             Απέναντι στα σχέδια του ΝΑΤΟ  και της Ε.Ε. που θέλει να γίνουμε το πλυντήριο για τους πρόσφυγες και μετανάστες που δημιουργούν οι δικοί τους πόλεμοι!

    Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για να αντιδράσουμε στα σχέδια τους όταν προσπαθήσουν να τα υλοποιήσουν!»

    

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πασχαλινές εκπτώσεις σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αφορά ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια που θα εκδοθούν για τις εορτές του Πάσχα
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ελεύθεροι μέχρι τη δίκη τραυματιοφορέας και ιδιοκτήτης γραφείου τελετών

Μετά την παρέλευση έξι μηνων αποφυλακίστηκαν με περιοριστικούς όρους
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Λαμπάδες... origami στο Δημοτικό Σχολείο Νέων Κυδωνιών

Μια πρωτότυπη πασχαλινή δράση
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθητές από το Χαλάνδρι στο Μουσείο Προσφυγικής Μνήμης

Εμαθαν για την ιστορία των παραλίων της Μ. Ασίας
ΥΓΕΙΑ

«Να τα βάλετε με τα αφεντικά σας κ. Καλλιάνε, όχι με τους γιατρούς»

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση η Μυτιληνιά, Μίρνα Φαφουτέλλη, που έχασε τον άντρα της απαντά στο ξέσπασμα οργής του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη

Βρέθηκαν στην κατοχή του χάπια και χασίς
ΑΤΖΕΝΤΑ

Διήμερο πανηγύρι στη Λουτρόπολη Θερμής

Το πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Γεωργίου από τον Λαογραφικό Σύλλογο Λουτρόπολης Θερμής
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθητές συζητούν με τον Χριστόφα

Συνάντηση του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Θερμής
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μοναδικό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοϊζο

Από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης με το Εργαστηριακό Κέντρο Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

«Ο κόσμος της Σοφίας» απέκτησε ιστοσελίδα

Xάρη στους μαθητές του ΕΠΑΛ Καλλονής
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ανακαινίστηκε ο δημοτικός σταθμός «Μαρία Αμπατζή»

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, ώστε ο σταθμός να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις λειτουργικότητας
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ημέρα χαράς και οικολογικής προστασίας για την Επάνω Σκάλα

Τα παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης με την Ανακύκλωση Αιγαίου, εθελοντές, δύτες, καταδρομείς καθάρισαν την ταλαιπωρημένη ακτή, τον βυθό, ενώ φύτεψαν και λουλούδια