× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τα χωριά σε πρώτο πλάνο για τη Δυτική Λέσβο

Ο αντιδήμαρχος συντονισμού κοινοτήτων Γιώργος Μακρογιάννης συνεχίζει τις συναντήσεις του με τα τοπικά συμβούλια των χωριών του Δήμου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/3/2024

Τα χωριά σε πρώτο πλάνο για τη Δυτική Λέσβο

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του Αντιδημάρχου Συντονισμού Κοινοτήτων και Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών του Δήμου Δυτικής Λέσβου Γιώργου Μακρογιάννη με τους Προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων των χωριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσδοκώντας να αποτελέσει τον άμεσο συνδετικό κρίκο μεταξύ των τοπικών συμβουλίων και της δημοτικής αρχής, συμβάλλοντας στην καταγραφή των προβλημάτων των χωριών και στην ακόμα πιο άμεση παρέμβαση των θεματικών Αντιδημαρχιών, ο κ. Μακρογιάννης το τελευταίο διάστημα επισκέφτηκε τα εξής χωριά:

Στις 15/2 την Πτερούντα και τον Πρόεδρο του χωριού Κώστα Χασάπη καταγράφοντας τα ζητήματα της κοινότητας και την ίδια μέρα τα Χίδηρα και τον Πρόεδρο Γιώργο Σαράντο.

Στις 20/2 επισκέφτηκε τη Λαφιώνα και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Ευστράτιο Κικιλή, ενημερώνοντάς τον για την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή παιδικής χαράς στο χωριό. Την ίδια μέρα, ο Αντιδήμαρχος Συντονισμού Κοινοτήτων είχε συνάντηση και με το τοπικό συμβούλιο του Μολύβου, παρουσία του Προέδρου Νίκου Βασιλείου και του τέως Προέδρου Θανάση Ανδριώτη, συζητώντας μαζί τους για όλα όσα μπορούν να γίνουν ενόψει καλοκαιριού σε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς τουριστικούς προορισμούς του νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 21/2 ο κ. Μακρογιάννης πραγματοποίησε αυτοψία στο παλιό κτήριο της Αγροτολέσχης στα Βασιλικά, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του χωριού Μαρία Σοφού. Ενώ την ίδια μέρα είχε συνάντηση για τα θέματα του Λισβορίου, με τον Πρόεδρο του χωριού Θοδωρή Χατζηπαναγιώτη και το μέλος του τοπικού συμβουλίου κ. Ψαρρό.

Στις 27/2 ήταν η σειρά της Φίλιας και του Σκαλοχωρίου, με τον Αντιδήμαρχο να έχει προγραμματισμένες επαφές με τους Προέδρους Σταύρο Σκαλοχωρίτη και Γιάννη Χατζηλία αντίστοιχα.

Τελευταίος σταθμός αυτού του τρίτου κύκλου επαφών του κ. Μακρογιάννη ως Αντιδημάρχου αρμοδίου για τον Συντονισμό των κοινοτήτων, ήταν η Ερεσσός και ο Πρόεδρος Αντώνης Ελευθερίου, με τη συμμετοχή και του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου, του Αντιδημάρχου Αυτεπιστασίας Ιορδάνη Ιορδάνου και του δημοτικού συμβούλου Χαράλαμπου Ελευθερίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να απαιτείτε από τους πολιτικούς να είναι υπηρέτες σας»

Πολίτες της Μυτιλήνης και εκπροσώπους φορέων συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Εξόρμηση στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν στελέχη του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε στη Μυτιλήνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ.

Λίγο μετά τις 6 και 30 το απόγευμα έδεσε στο λιμάνι της πόλης το σκάφος που μετέφερε τον Στέφανο Κασσελάκη
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης

«Διεκδικούμε ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας» τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής