× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Get2gether Enduro MTB Festival 2024

Ένας νέος θεσμός συνεχίζεται για 6η χρονιά, μεγαλώνει και ξεπερνά τα σύνορα του ανατολικού Αιγαίου όπου γεννήθηκε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/2/2024

Get2gether Enduro MTB Festival 2024

Το Get2gether Enduro MTB Festival είναι για φέτος, 3 αγώνες Enduro MTB που διοργανώνει το Lesvos Ride με την βοήθεια τοπικών φορέων, ποδηλατικών συλλόγων και φίλων της ορεινής ποδηλασίας.
Το πολύχρωμο Get2gether Enduro MTB Festival είναι νέο αλλά ταυτόχρονα δοκιμασμένο, έμπειρο, αγαπημένο και συνεχίζει δυναμικά και το 2024. Τα χρώματα του θεσμού είναι το μπλε το κόκκινο και το πράσινο. Μπλε για τη θάλασσα που μας ενώνει. Κόκκινο για το κοινό μας πάθος, την ορεινή ποδηλασία και πράσινο για τα βουνά που φιλοξενούν τον θεσμό. Το Get2gether γεννήθηκε στο Μόλυβο στις 24 Μαρτίου 2019 για να ενώσει και να φέρει κοντά ποδηλατικά όλες τις Enduro MTB αγωνιστικές συμμετοχές από κάθε πλευρά του Αιγαίου. Την αμέσως επόμενη χρονιά, στις 8 Μαρτίου 2020, ξεπέρασε τα όρια του νησιού κι έφτασε ως τη Σμύρνη της Τουρκίας, για το πρώτο Get2gether εκτός Ελληνικών συνόρων! Φέτος ανοίγει την αγκαλιά του για ακόμα πιο μακριά. Εκτός από Λέσβο, περιλαμβάνει Σέρρες και Σαλαμίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2024 τρεις περιοχές ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πραγματικά δυνατό αγωνιστικό Enduro MTB Festival. Το Lesvos Ride θέλοντας να ενώσει αγωνιστικά διεθνώς τους φίλους του Enduro MTB, ανακοινώνει μια νέα σειρά αγώνων στη Λέσβο και σε 2 νέους προορισμούς, πάνω στα πρότυπα του Lesvos Enduro MTB.
Η πρώτη συνάντηση είναι στις 28 Απριλίου στην Λέσβο για τον 8th Lesvos Enduro MTB. Ακολουθεί ο αγώνας Mpougatsa TrailsMTB στις Σέρρες 9 Ιουνίου. Ο τελικός του Get2gether Enduro ΜΤΒ Festival θα διεξαχθεί στο Bike Park της Σαλαμίνας στις 27 Οκτωβρίου για τον Salamina Enduro Park Race.

Οι προετοιμασίες για το Get2gether Enduro MTB Festival έχουν ξεκινήσει απ' όλους τους συνδιοργανωτές και η ιδέα του Festival αγκαλιάζεται από ακόμα περισσότερους κι ωριμάζει.
Το G2G Festival είναι κάτι παραπάνω από έναν ποδηλατικό αγωνιστικό event.
Είναι συνάντηση ανθρώπων, τόπων και ιδεών.
Είναι η γιορτή του ποδηλάτου.
Είναι το πάθος μας για το ποδήλατο και τη φύση.
Είναι η καθημερινότητα μας.
Έτσι νιώθουν διοργανωτές κι αγωνιζόμενοι του θεσμού και στόχος όλων μας είναι να μεταδοθεί αυτό πάθος.
Οι προεγγραφές για ολόκληρο το πρωτάθλημα έχουν ανοίξει, ενημερωθείτε για ότι νέο συμβαίνει για το Festival και για τα δώρα που κερδίζετε ΕΔΩhttps://lesvosride.gr/g2g-enduro-mtb-festival-2024/?fbclid=IwAR3D56G1wbW0o70Bv-_dfTNfkfzmjI_5hbohx6t9-aPFWPud9HI3jzaJy5E
Για περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες επικοινωνήστε με το διοργανωτή στα τηλέφωνα 0030 6945 934 834 και 0030 6937 083 538.
Επιλέγοντας να προπληρώστε όλους τους αγώνες, 3 από εσάς με κλήρωση, θα κερδίσουν 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό και λιφτ για 2 μέρες στο Bike Park BOROVETS.
Προς το παρόν έχει ανοίξει η εγγραφή μόνο για όλο το Πρωτάθλημα (όχι για μεμονωμένους αγώνες) ΕΔΩ https://www.webscorer.com/register?pid=1&raceid=339522

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΜΟΥΣΙΚΗ

Party για τον έναν χρόνο Sat Games στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 28 Απριλίου
ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Συνελήφθη γιατί κλώτσησε το σκύλο του

Καταγγελία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς στη Μυτιλήνη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

4ο πακέτο στήριξης στις νέες οικογένειες

Χαμόγελα ευγνωμοσύνης από τους δικαιούχους της Δυτικής Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Να επιλέξεις ΕΠΑΛ;

Ενημερωτική εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας στο 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ένα Μουσείο αφιερωμένο στην ελιά

Γνωρίστε το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο Βοοκ and Art

H γνωστή θεατρολόγος-ηθοποιός θα βρίσκεται εκεί για να παίξει με τα παιδιά, πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θεατρικά παιχνίδια βασισμένα στα βιβλία της
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση