× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Γευσιγνωσίες κρασιού από το «Ηφαίστειο Ανεμώτιας»

Μια πρόταση για κάθε περιηγητή, που αγαπά την Λεσβιακή ύπαιθρο, τη γαστρονομία και φυσικά τον Οίνο

Δημοσίευση 15/1/2024

Γευσιγνωσίες κρασιού από το «Ηφαίστειο Ανεμώτιας»

Μια θαυμάσια πρόταση για κάθε περιηγητή, που αγαπά την Λεσβιακή ύπαιθρο, τη γαστρονομία και φυσικά τον Οίνο. Κάθε Κυριακή μεσημέρι από τις 11:00 έως τις 15:00, το οινοποιείο του Συνεταιρισμού στην Ανεμώτια Λέσβου προσφέρει στους οινόφιλους επισκέπτες, μια εξαιρετική εισαγωγή στον μοναδικό Λεσβιακό αμπελώνα και στα ηφαιστειακά κρασιά που παράγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο γευστικών δοκιμών, στην Αίθουσα Γευσιγνωσίας Οίνου «ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΤΣΙΚΒΑΣΗ» σε έναν μοναδικό διάλογο ποιότητας, πλούσιων γεύσεων και ζωντανών αρωμάτων, θα βιώσετε μια διαδραστική γευστική δοκιμή 5 τυπικών κρασιών από την αγαπημένη συλλογή του οινοποιείου.

Τα μοναδικάκρασιά του ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ συνδυάζονται με εξαιρετικά τυριά του Αγροτικού κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου  και άλλα υπέροχα εδέσματα τοπικών παραγωγών, προσδίδοντας μια ολοκληρωμένη γευσιγνωστική εικόνα, καλύπτοντας κάθε ιδιαίτερη προτίμηση.

Μέγιστος αριθμός ατόμων για γκρουπ 15. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6974607224 και 6979478859.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΕΥΣΗ

Γευστική απόδραση, στο καφέ ‑ Ταξιάρχης με θέα το Αιγαίο

Αποδράστε για λίγο από τη βουή της πόλης στο γραφικό αναψυκτήριο της Εκκλησίας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Καγιάνι. Δοκιμάστε χειροποίητα γλυκά ταψιού και κουταλιού, καφέ στο μπρίκι και μυρωδάτους λουκουμάδες
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Ακόμα ένα «μεθυστικό» Ouzo Fest ξεκινάει στη Λέσβο

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ποτοποιών- Αποσταγματοποιών Λέσβου, Δημήτρης Σπέντζας μιλά για τις εκδηλώσεις στη Μυτιλήνη και το Πλωμάρι
ΓΕΥΣΗ

Τα Αμπέλια και το κρασί της Λήμνου στην άυλη κληρονομιά της UNESCO

Είναι το τρίτο στοιχείο από το νησί, που εντάσσεται στην UNESCO μετά την «Τέχνη της παρασκευής του τυριού Μελίπαστο (Μελίχλωρο) και της «Μάντρας της Λήμνου»
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας

Από 17 Ιουνίου έως 6 Σεπτεμβρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης «Ευγενία Κλειδαρά»
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

30 χρόνια «Σαμ» στην πλατεία Ερεσού

Από τις αγαπημένες γευστικές επιλογές, το εστιατόριο του Λιβανέζου που παντρεύτηκε Ερέσια και φημίζεται για το φαλάφελ και το μπαμπά γκανούς
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Εκδήλωση στη Μόρια για τον θεσμό της οικογένειας

Τετάρτη 19 Ιουνίου στην πλατεία του Αγίου Βασιλείου
ΓΕΥΣΗ

Τα 10 πιο ωφέλιμα φρούτα του καλοκαιριού

Οι «βασιλιάδες» των βιταμινών
ΓΕΥΣΗ

Ένας «ερωτικός μετανάστης» που ήξερε να φτιάχνει ούζο…

Σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα στο μακρινό 1896 οφείλουμε σήμερα την ύπαρξη της γνωστής ποτοποιίας ΣΑΜΑΡΑ που δραστηριοποιείται στη Λέσβο παράγοντας ούζο με παραδοσιακά αρώματα και μοντέρνες εκδοχές
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Από την πλατεία Αντισσας στο σπήλαιο του Ορφέα

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Απελευθερώνουμε το στυλ μας με ψαγμένες επιλογές από το Guantana

Στα εγκαίνια του καταστήματος στην Ερμού 252 βρέθηκε ο φευγάτος και αγαπημένος Λάκης Γαβαλάς, στηρίζοντας έμπρακτα το εγχείρημα του καλλιτέχνη Στρατή Νάκη
ΓΕΥΣΗ

Στο Ηφαίστειο Ανεμώτιας ο Bas Wanrooij

Ο βραβευμένος Ολλανδός δημοσιογράφος και εκδότης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Απονομές μεταλλίων Brevet 2024

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για το Brevet του 2025