× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ζητείται διοικητής για το ΚΥΤ Μόριας

Δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/2/2020

Ζητείται διοικητής για το ΚΥΤ Μόριας

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη διοικητή τόσο στο ΚΥΤ Μόριας όσο και στα υπόλοιπα τέσσερα ΚΥΤ της Σάμου, της Κω, της Λέρου αλλά και στο Φυλάκιο Εβρου.

Συγκεκριμένα η απόφαση του αρμόδιου υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη αναφέρει: «Απευθύνουμε ανοιχτή δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), για την πλήρωση της θέσης του Διοικητή, επί θητεία, διάρκειας ενός (1) έτους, στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης : α) Φυλάκιο Έβρου, β) Κω, γ) Λέρου, δ)Σάμου και ε)Λέσβου» .

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ:

Οι υποψήφιοι για την πλήρωση της θέσης του Διοικητή στα ανωτέρω Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης πρέπει να είναι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, με ικανότητα και εμπειρία στη διοίκηση ή/και εξειδίκευση στο πεδίο των δικαιωμάτων του ανθρώπου.


ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ:

Οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του Διοικητή στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης περιγράφονται στις διατάξεις των άρθρων 11 παρ.2 ,13 & 14 του ν.4375/2016 καθώς και στην 1/7433/15.4.2019(ΦΕΚ Β΄ 2219) Κοινή Υπουργική Απόφαση «Γενικός Κανονισμός Λειτουργίας Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Κινητών Μονάδων Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ:

Oι αποδοχές του Διοικητή του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης έχουν καθοριστεί με την ΤΠ8/14424/3.11.2016 (ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 601/4.11.2016) Κοινή Υπουργική Απόφαση. Σε περίπτωση που ο Διοικητής είναι δημόσιος υπάλληλος, καταβάλλεται επίδομα ευθύνης Προϊσταμένου Διεύθυνσης, ο δε χρόνος της θητείας του θεωρείται ως χρόνος άσκησης καθηκόντων Προϊσταμένου Διεύθυνσης.

Όσον αφορά στις αποδοχές των διοικητών των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης έχουν καθοριστεί ως εξής: “Βασικός Μισθός: λαμβάνουν τις αποδοχές του Μ.Κ. 8 της Π.Ε. κατηγορίας (1.505 ευρώ)” και επίδομα θέσης ευθύνης ύψους 450 ευρώ, που αντιστοιχεί στο επίδομα που λαμβάνουν οι προϊστάμενοι διευθύνσεων και οι προϊστάμενοι των πολιτικών γραφείων των μελών της κυβέρνησης και των υφυπουργών. Στις αποδοχές αυτές προστίθενται επιπλέον επίδομα απομακρυσμένων-παραμεθόριων περιοχών της τάξης των 100 ευρώ και μηνιαία οικογενειακή παροχή για ανήλικα τέκνα εάν υπάρχουν(70 ευρώ για 1 παιδί, 120 ευρώ για 2 παιδιά, 170 ευρώ για 3 παιδιά). Οι ανωτέρω αποδοχές υπόκεινται σε παρακράτηση φόρου εισοδήματος, σύμφωνα με τα ισχύοντα καθώς και σε κρατήσεις υπέρ ασφαλιστικών φορέων και στις λοιπές νόμιμες κρατήσεις υπέρ τρίτων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία πλήρωσης της θέσης του Διοικητή στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης: α)Φυλάκιο Έβρου, β)Κω,
γ)Λέρου, δ)Σάμου και ε) Λέσβου, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα , αντίγραφο δελτίου ταυτότητας,τίτλων σπουδών και λοιπών προσόντων και να την υποβάλουν, α) είτε αυτοπροσώπως, κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00, στην Κεντρική Υπηρεσία της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, β) είτε με άλλο
εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους, θεωρημένη από δημόσια αρχή, γ) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: «ΚεντρικήΥπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 83, Τ.Κ.: 117 45 ΑΘΗΝΑ».
Ημερομηνία Υποβολής από 07/02/2020 έως 17/02/2020.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Έτοιμοι, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί για τη Δευτέρα

Για τις προετοιμασίες της σχολικής κοινότητας, τα κτιριακά προβλήματα και τις λύσεις, η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μίλησε στο «Ν»
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΑΞΙΔΙΑ

Μπαίνει ξανά το «Διαγόρας» στη γραμμή!

Τέλος η μέρα παρά μέρα ακτοπλοϊκή σύνδεση Μυτιλήνης και Χίου με τον Πειραιά
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Τέταρτο μαχαίρωμα σε τρεις μέρες

Σήριαλ με ένα ακόμα μαχαίρωμα Αφγανού στη Μόρια το περασμένο βράδυ. Διαστάσεις παίρνει ο πόλεμος ανάμεσα σε φατρίες. Δυο συλλήψεις για το μαχαίρωμα στην πλατεία Σαπφούς, αναζητείται ο δράστης
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ήρθε η κάνναβη, αλλά τη βρήκε το Λιμενικό!

Ο «ΚΥΜ», σκύλος ανίχνευσης του λιμενικού τη… μυρίστηκε
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

«Δεν αμφισβητήσαμε την ελληνική επικράτεια»

Τι απαντά η ομάδα της Μόριας στη μήνυση που κατέθεσε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ζητείται άμεση παράταση Κτηματολογίου στο Βόρειο Αιγαίο

Επιστολή του Περιφερειακού Τμήματος Βορειοανατολικού Αιγαίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας
ΥΓΕΙΑ + ΣΩΜΑ

Συνέχιση λειτουργίας υγειονομικών δομών εντός των ΚΥΤ

Επιστολή του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη προς τον αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Μέριμνας Βορείου Αιγαίου, Παντελή Βρουλή
ΤΑΞΙΔΙΑ

Πειραιάς ‑ Σίγρι σε 10,5 ώρες!

Παρότι προστίθεται η Μύκονος στους προορισμούς του δρομολογίου (πλην Μεστών), η διάρκεια του ταξιδιού δεν αυξάνεται τελικά
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

«Όχι κάμερες στα σχολεία»

Δυο συγκεντρώσεις στη Μυτιλήνη ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό πολυνομοσχέδιο της Κεραμέως
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΔΡΑΣΕΙΣ

500 μάσκες από την Upcycle Action

Δωρεά στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Μαχαίρωμα στην πλατεία Σαπφούς

Χαροπαλεύει Αφγανός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια σύγκρουσης στο κέντρο της Μυτιλήνης σήμερα Τρίτη το απόγευμα
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εξέταση των ειδικών μαθημάτων των Πανελλαδικών σε τοπικό επίπεδο

Ερώτηση της βουλευτή Λέσβου του ΚΚΕ Μαρίας Κομνηνάκα και ακόμα έξι βουλευτών του Κόμματος προς την Υπουργό Παιδείας