× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ζητείται διοικητής για το ΚΥΤ Μόριας

Δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/2/2020

Ζητείται διοικητής για το ΚΥΤ Μόριας

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη διοικητή τόσο στο ΚΥΤ Μόριας όσο και στα υπόλοιπα τέσσερα ΚΥΤ της Σάμου, της Κω, της Λέρου αλλά και στο Φυλάκιο Εβρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα η απόφαση του αρμόδιου υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη αναφέρει: «Απευθύνουμε ανοιχτή δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), για την πλήρωση της θέσης του Διοικητή, επί θητεία, διάρκειας ενός (1) έτους, στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης : α) Φυλάκιο Έβρου, β) Κω, γ) Λέρου, δ)Σάμου και ε)Λέσβου» .

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ:

Οι υποψήφιοι για την πλήρωση της θέσης του Διοικητή στα ανωτέρω Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης πρέπει να είναι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, με ικανότητα και εμπειρία στη διοίκηση ή/και εξειδίκευση στο πεδίο των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ:

Οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του Διοικητή στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης περιγράφονται στις διατάξεις των άρθρων 11 παρ.2 ,13 & 14 του ν.4375/2016 καθώς και στην 1/7433/15.4.2019(ΦΕΚ Β΄ 2219) Κοινή Υπουργική Απόφαση «Γενικός Κανονισμός Λειτουργίας Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Κινητών Μονάδων Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Oι αποδοχές του Διοικητή του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης έχουν καθοριστεί με την ΤΠ8/14424/3.11.2016 (ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 601/4.11.2016) Κοινή Υπουργική Απόφαση. Σε περίπτωση που ο Διοικητής είναι δημόσιος υπάλληλος, καταβάλλεται επίδομα ευθύνης Προϊσταμένου Διεύθυνσης, ο δε χρόνος της θητείας του θεωρείται ως χρόνος άσκησης καθηκόντων Προϊσταμένου Διεύθυνσης.

Όσον αφορά στις αποδοχές των διοικητών των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης έχουν καθοριστεί ως εξής: “Βασικός Μισθός: λαμβάνουν τις αποδοχές του Μ.Κ. 8 της Π.Ε. κατηγορίας (1.505 ευρώ)” και επίδομα θέσης ευθύνης ύψους 450 ευρώ, που αντιστοιχεί στο επίδομα που λαμβάνουν οι προϊστάμενοι διευθύνσεων και οι προϊστάμενοι των πολιτικών γραφείων των μελών της κυβέρνησης και των υφυπουργών. Στις αποδοχές αυτές προστίθενται επιπλέον επίδομα απομακρυσμένων-παραμεθόριων περιοχών της τάξης των 100 ευρώ και μηνιαία οικογενειακή παροχή για ανήλικα τέκνα εάν υπάρχουν(70 ευρώ για 1 παιδί, 120 ευρώ για 2 παιδιά, 170 ευρώ για 3 παιδιά). Οι ανωτέρω αποδοχές υπόκεινται σε παρακράτηση φόρου εισοδήματος, σύμφωνα με τα ισχύοντα καθώς και σε κρατήσεις υπέρ ασφαλιστικών φορέων και στις λοιπές νόμιμες κρατήσεις υπέρ τρίτων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία πλήρωσης της θέσης του Διοικητή στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης: α)Φυλάκιο Έβρου, β)Κω,
γ)Λέρου, δ)Σάμου και ε) Λέσβου, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα , αντίγραφο δελτίου ταυτότητας,τίτλων σπουδών και λοιπών προσόντων και να την υποβάλουν, α) είτε αυτοπροσώπως, κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00, στην Κεντρική Υπηρεσία της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, β) είτε με άλλο
εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους, θεωρημένη από δημόσια αρχή, γ) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: «ΚεντρικήΥπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 83, Τ.Κ.: 117 45 ΑΘΗΝΑ».
Ημερομηνία Υποβολής από 07/02/2020 έως 17/02/2020.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

To Γενικό Λύκειο Αντισσας στη Χίο

Οι «μικροί πρέσβεις» του τουρισμού του Δ. Δυτικής Λέσβου κατάφεραν μέσα από τον δικό τους μαθητικό τουρισμό στη Χίο όχι μόνο να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού αλλά και να προβάλλουν στους φοιτητές του Πανεπιστημίου τις ομορφιές της Δυτικής Λέσβου.
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ημέρα Καριέρας από τους Φοιτητές

Διοργάνωσαν Ημερίδα για δεύτερη χρονιά οι φοιτητικοί Σύλλογοι Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη ανήλικος για ναρκωτικά

Βρέθηκαν στην κατοχή του χάπια και χασίς, στη Μυτιλήνη
ΥΓΕΙΑ

Εκπαίδευση για την πυρασφάλεια στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική
ΔΡΑΣΕΙΣ

Να... γεμίσουμε «το καλάθι της Αγάπης»!

Μετά την Καλλονή η δράση του Ερυθρού Σταυρού έρχεται στη Μυτιλήνη την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο 6ο Μαθητικό Συνέδριο της Αθήνας

Μαθητές από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τριανταφυλλοπούλου του Κάτω Τρίτους- Θερμά συγχαρητήρια από τη διευθύντρια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΓΕΙΑ

Ξεκινά Ιατρείο Μνήμης, Ανοιας και Νόσου Πάρκινσον στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου

Για την τηλεϊατρική και τις δράσεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, τις ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης και τις συνεργασίες μιλά στο «Ν» η πρόεδρος του 1ου ΤΟΠΦΥ Λέσβου, Ελένη Μακρή
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Παραδόθηκε το προσφυγικό νεκροταφείο στον Δήμο Μυτιλήνης

Μια τελετή που άργησε πολλά χρόνια και ένα έργο στο Κάτω Τρίτος σε ένδειξη ανθρωπιάς για εκείνους που χάθηκαν στη θάλασσα
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ