× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εκδήλωση συντοπιτών για την επέτειο απελευθέρωσης της Λέσβου

Η ΟΛΣΑ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιληνιών της Πετρούπολης καλούν στις 19 Νοεμβρίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/11/2023

Εκδήλωση συντοπιτών για την επέτειο απελευθέρωσης της Λέσβου

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) και ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Μυτιληνιών της Πετρούπολης «Ο Θεόφιλος» καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για την απελευθέρωση της νήσου Λέσβου το 1912 από τον οθωμανικό ζυγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Πετρούπολης (Αθανασίου Διάκου& Μπουμπουλίνας 124) στην Πετρούπολη. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα πλαισιώσουν με τις ομιλίες τους ο Ιστορικός κος Μιχάλης Βαρλάς και o Αντ/χος (ΠΝ) ε.α Δημήτριος Παπαγιαννίδης.

«Καλούμε σε αυτήν την ιδιαιτέρως σημαντική στιγμή όλους τους Λέσβιους εκτός νήσου συμπατριώτες μας και όχι μόνο, για να αποδώσουμε όλοι μαζί την πρέπουσα τιμή για την ιστορική στροφή που πήρε το νησί μας προς την ελευθερία μετά από 111 χρόνια από τον τουρκικό ζυγό. Να τιμήσουμε τους προγόνους μας, που με τoυς αγώνες τους, τις θυσίες και τις στερήσεις τους κατόρθωσαν να ελευθερώσουν το νησί μας και να το ενσωματώσουν με την μητέρα πατρίδα» αναφέρει το κάλεσμα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ