× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εκδήλωση ενημέρωσης ‑ευαισθητοποίησης για την προστασία του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος

Aπό την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τις αλιευτικές κοινότητες

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/10/2023

Εκδήλωση ενημέρωσης ‑ευαισθητοποίησης για την προστασία του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος

Το Τμήμα Αλιείας Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου διοργανώνει με τη χρηματοδότηση του LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ (ΕΤΑΛ Α.Ε) εκδήλωση ενημέρωσης ευαισθητοποίησης με θέμα «Προστασία του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος- Ο ρόλος των αλιέων» στην αίθουσα εκδηλώσεων Ιωάννης Παυλακέλλης του Επιμελητηρίου Λέσβου την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 17:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα αναλύσουν την καθοριστική συμβολή των επαγγελματιών αλιέων στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος , καθώς και την δυνατότητα παραπέρα αξιοποίησης των απορριμμάτων της αλιευτικής δραστηριότητας και των παλιών αλιευτικών εργαλείων ενώ παράλληλα θα γίνει περιγραφή του συστήματος συλλογής και διάθεσης των αλιευτικών απορριμμάτων Επιχείρηση «Καθαρά Δίχτυα- Ζωντανές Θάλασσες»που θα αναπτυχθεί πιλοτικά με την παρούσα πράξη στο νησί της Λέσβου.

Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Ενέργειες Ενημέρωσης Ευαισθητοποίησης , Προστασίας , Παρακολούθησης & Βελτίωσης του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος της Λέσβου» και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ 2014 – 2020» , Τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER με φορέα υλοποίησης το Τμήμα Αλιείας Λέσβου της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και τη συμμετοχή του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ