× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ξημέρωσε μια μέρα με πολύ φως στο Βόρειο Αιγαίο»

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλκιβιάδης Στεφανής, από τα εκλογικά κέντρα των Κεντρικών Λυκείων Μυτιλήνης που επισκέφθηκε το πρωί

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/10/2023

«Ξημέρωσε μια μέρα με πολύ φως στο Βόρειο Αιγαίο»

Με επίσκεψη στα εκλογικά κέντρα των Κεντρικών Λυκείων και του 1ου Γυμνασίου Μυτιλήνης, ξεκίνησε τη μέρα του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδης Στεφανής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Στεφανής σε δήλωσή του στα Μέσα Ενημέρωσης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ξεκινά μια νέα περίοδος για το Βόρειο Αιγαίο, μια περίοδος με πολύ φως, ανάπτυξη και εξωστρέφεια.

Όπως σημείωσε η επίσκεψή του στα Κεντρικά Λύκεια έχει συμβολικό χαρακτήρα διότι στο σχολικό αυτό κτίριο αποφοίτησε ο πατέρας του σε δύσκολες εποχές το 1948. 

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση του υποψηφίου Περιφερειάρχη 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ