× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Είναι δυνατόν ο Κώστας Μουτζούρης να θέλει χάος για τα νησιά μας;»

Νέο ερώτημα - σχόλιο απευθύνει η παράταξη Μουτζούρη προς τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αλικιβιάδη Στεφανή, με αφορμή δήλωσή σε συνέντευξή του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/10/2023

«Είναι δυνατόν ο Κώστας Μουτζούρης να θέλει χάος για τα νησιά μας;»

 Νέο ερώτημα στον υποψήφιο περιφερειάρχη Αλκιβιάδη Στεφανή απευθύνει η παράταξη του Κώστα Μουτζούρη με αφορμή όσα ανέφερε ο κ. Στεφανής σε συνέντευξή του χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης, όπου μεταξύ άλλων είπε ότι ο Μουτζούρης και η Τουρκία ήθελαν το χάος στα νησιά μας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ άλλων στο ερώτημα της η παράταξη Μουτζούρη αναφέρει: 

«Σε χθεσινή του Συνέντευξη ο κ. Στεφανής ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Η  Τουρκία και ο Μουτζούρης ήθελαν το χάος στα νησιά μας».  Με δεδομένο το γεγονός ότι ο  κ. Μουτζούρης στήριξε τους δίκαιους  αγώνες του λαού των νησιών μας στη μεταναστευτική κρίση  και έδρασε εκφράζοντας τη λαϊκή βούληση  και μόνο , ο  Στρατηγός Α. Στεφανής οφείλει  να δώσει άμεσα εξηγήσεις  στο λαό του Βορείου Αιγαίου. Τι σημαίνει "ΧΑΟΣ " για εκείνον , για ποιο λόγο θεωρεί εθνικό κίνδυνο εφάμιλλο της Τουρκίας τον κ.  Μουτζούρη και άρα  το αγωνιστικό φρόνημα και  τη λαϊκή δυναμική  έκφρασής του και με ποιόν τρόπο  σκοπεύει να αντιμετωπίσει, εφόσον εκλεγεί,  τα  δίκαια αιτήματα  των νησιωτών  στη  δύσκολη περίοδο αβεβαιότητας που έχουμε μπροστά μας και με βάση την προκλητική του δήλωση ότι "το μεταναστευτικό ήρθε και θα μείνει ".

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ