× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Περιοδείες Αλκιβιάδη Στεφανή στη Λέσβο

«Απαιτείται σχέδιο και στρατηγική για να έλθει μια νέα δυναμική που θα φέρει το Βόρειο Αιγαίο στην πρώτη γραμμή» τονίζει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/9/2023

Περιοδείες Αλκιβιάδη Στεφανή στη Λέσβο

Συνεχίζει την περιοδεία του στη Λέσβο, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρωί της Παρασκευής παραχώρησε συνέντευξη στην τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα «Emprosnet» και τη δημοσιογράφο, κα. Ανδρονική Κουτσαβλή. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» είχε έναν παραγωγικό διάλογο, απαντώντας τεκμηριωμένα στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Τα νησιά μας χρειάζονται όραμα, καινοτομία, εξωστρέφεια, μεράκι και λεβεντιά. Δεν θέλουν άλλο τοξικότητα και ατέρμονες συζητήσεις. Απαιτείται σχέδιο και στρατηγική για να έλθει μια νέα δυναμική που θα φέρει το Βόρειο Αιγαίο στην πρώτη γραμμή».

Μετέβη στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και επικοινώνησε με το ανθρώπινο δυναμικό που τη στελεχώνουν, θέματα που άπτονται της υπηρεσίας και αφορούν τους αυριανούς πολίτες του τόπου. 

Στο Οικονομικό Επιμελητήριο έγινε δεκτός από τα μέλη του, συζητώντας για την οικονομία των νησιών και τις προκλήσεις που τους απασχολούν. Αποχωρώντας, είπε: «Το Οικονομικό Επιμελητήριο αποτελεί κινητήριο μοχλό της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης του τόπου. Με τις προτάσεις – παρεμβάσεις και σε ανοιχτή επικοινωνία με την τοπική αυτοδιοίκηση επιτυγχάνει πολλά. Την επομένη ημέρα θα είναι συμπαραστάτες και κοινωνοί της αναμόρφωσης του Βορείου Αιγαίου».
Στη συνέχεια, επισκέφτηκε τη ΔΕΔΔΗΕ και το ΚΕΠ Μυτιλήνης, γνωρίζοντας το προσωπικό τους, ενώ μετέβη και στο παλαιό Δημαρχείο Μυτιλήνης όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης. Σε τηλεφωνική συνέντευξη χαιρέτησε τους ακροατές του ΣΚΑΪ 100,3 στην εκπομπή «Μια του Νότη, δυο του Χιώτη» με τους δημοσιογράφους, κ. Νότη Παπαδόπουλο και κ. Βασίλη Χιώτη.

Το απόγευμα περιόδευσε στα παραδοσιακά χωριά της Ανεμώτιας, του Σκαλοχωρίου και της Φίλιας, με τα λιθόχτιστα σπίτια και τους αγνούς ανθρώπους τους, καθώς και σε δύο μονάδες που ασχολούνται με την εξαγωγή κρασιού και την τυποποίηση μελιού, μένοντας εντυπωσιασμένος από την οργάνωση και τη στοχοπροσήλωση των μελών. Στα χωριά άκουσε τους κατοίκους και συγκέντρωσε προβλήματα και αιτήματα που τους απασχολούν. Ιδιαίτερος και ο λόγος του εφημέριου της Ανεμώτιας, ο οποίος μετά τις ευχές για υγεία και ευημερία, σημείωσε: «Μου αρέσει πολύ η ευγένεια στην πολιτική, κάτι που φάνηκε όταν σε συνέντευξη σας αναγνωρίσατε τη δράση της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής και είπατε πως έρχεστε να βοηθήσετε, να συνεχίσετε και να κάνετε περισσότερα. Μακάρι να πορεύονται όλοι οι υποψήφιοι όπως εσείς».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ