× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνεχίζονται οι περιοδείες του Ταξιάρχη Βέρρου

Σε Ερεσό, Υψηλομέτωπο και Στύψη, Μεσότοπο, Ταβάρι και Άγρα και Μανταμάδο ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/9/2023

Συνεχίζονται οι περιοδείες του Ταξιάρχη Βέρρου

Σε Ερεσό και Σκάλα Ερεσσού, Υψηλομέτωπο και Στύψη, Μεσότοπο, Ταβάρι και Άγρα με χθεσινό σταθμό το Μανταμάδο και την Κλειώ, βρήκε η προτελευταία εβδομάδα, πριν τις εκλογές της 8ης Οκτώβρη τα μέλη του αυτοδιοικητικού συνδυασμού του Υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Ερεσσό, τον πρώτο σταθμό των περιοδειών την περασμένη Δευτέρα 25/9 έχουν μπει πλέον στέρεα οι βάσεις για την εκτέλεση του αναγκαίου έργου κατά της διάβρωσης της παραλίας της Σκάλας και έχουν προγραμματιστεί σε πρώτη φάση παρεμβάσεις αστικής οδοποιίας για έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς προορισμούς της Λέσβου καθώς και αγροτικής οδοποιίας. Στις πολύ άμεσες παρεμβάσεις, αναμένεται ο φωτισμός του γηπέδου της Ερεσσού.

Στο Υψηλομέτωπο και στη Στύψη θα κατασκευαστούν βάσει του αρχικού σχεδιασμού παιδικές χαρές και για τα δύο χωριά, όπως και πλακοστρώσεις. Για τη Στύψη έχουν ολοκληρωθεί όλες οι σχετικές διαδικασίες για τη διαμόρφωση χώρου στάθμευσης στο χωριό, ενώ στο Υψηλομέτωπο τούτη τη στιγμή πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης της στέγης του σχολείου. 

Για τις περιοχές του Μεσοτόπου, της Άγρας και του Ταβαρίου, τα σημαντικά έργα που εκτελούνται ή έχουν ήδη δημοπρατηθεί είναι οι δρόμοι «Ταβάρι-Χρούσος» και «Άγρας-Χιδήρων», όπως και η κατασκευή του καταφυγίου αδέσποτων ζώων (στην Άγρα). Για το Ταβάρι, εκπονούνται ήδη οι μελέτες για την ανάπλαση του παραλιακού του μετώπου, ενώ δημοπρατείται τις επόμενες ημέρες το έργο του γηπέδου της Άγρας, που αποτελεί αίτημα δεκαετίας για τους κατοίκους του χωριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Μανταμάδο και στην Κλειώ που εκτελέστηκε σημαντικό έργο κατά την πρώτη τετραετία, αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται οι εργασίες για το Πολύκεντρο του Μανταμάδου, ενώ πλέον, ο δύσκολος αλλά εφικτός στόχος που έχει οριστεί είναι η δημιουργία «Σχολής Κεραμικής» σε οικόπεδο που πρόσφατα αγοράστηκε από τον Δήμο και η αξιοποίηση του παλιού σινεμά του χωριού, προκειμένου να δημιουργηθεί μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ενδεχομένως και δημοτικό γυμναστήριο. Από εκεί και έπειτα, μετά την ολοκλήρωση του δρόμου «στολίδι» από τον Ταξιάρχη έως την Λαγκάδα, εξετάζεται η προοπτική ανάδειξης του προορισμού «Μανκάτσα» και του καταρράκτη, με ουσιαστική παρέμβαση στο δρόμο Μανούλας-Μανκάτσα-Επαρχιακή Μανταμάδου-Μυτιλήνης. Για την Κλειώ τέλος έχει αποφασιστεί η κατασκευή γηπέδου 5Χ5.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ