× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Περιοδεία Στεφανή σε φορείς, υπηρεσίες και χωριά

O υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, επικεφαλής της «Νέας Δυναμικής» είχε συναντήσεις εργασίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/9/2023

Περιοδεία Στεφανή σε φορείς, υπηρεσίες και χωριά

«Φίλες και φίλοι ακροατές, κάτοικοι του Βορείου Αιγαίου, οι μέρες που έρχονται, θα είναι πολύ καλύτερες και μας επιτρέπουν να ονειρευτούμε έναν καλύτερο τόπο για να ζεις και να εργάζεσαι». Το παραπάνω μήνυμα επέλεξε να στείλει ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» συνοδευόμενος από υποψηφίους μετέβη στον ΕΦΚΑ Μυτιλήνης, στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης, στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου και στη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού. Αποχωρώντας από τον τελευταίο χρονικά προορισμό, δήλωσε: «Είστε βασικοί συντελεστές του οράματος μας για να ενώσουμε τις περηφάνιες του Βορείου Αιγαίου. Άξιοι και άμεσοι συμπαραστάτες μιας Περιφερειακής Αρχής που επιθυμεί να φέρει έργα και να αλλάξει τον τόπο».
Επισκέψεις έγιναν στο Τελωνείο και στο Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, στη Χημική Υπηρεσία Μυτιλήνης, στη Δ.Ο.Υ. Μυτιλήνης, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, τη Διεύθυνση Δασών. Στη συνέχεια ο κ. Στεφανής βρέθηκε στην «καρδιά της πόλης» συνομιλώντας με πολίτες.
Συνέχισε με συναντήσεις εργασίας με τους ανθρώπους της Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λέσβου και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο του νησιού. Σε δήλωση του, είπε: «Μεγαλύτερη ασφάλεια και άμυνα για μια περιοχή είναι η ανάπτυξη, η ευημερία, η εξωστρέφεια, το σύστημα υγείας. Στηριζόμαστε στις δυνάμεις σας και στη θέληση για να δημιουργήσουμε κάτι πολύ καλό και μεγάλο».
Νωρίς το απόγευμα, σε δεύτερη ραδιοφωνική συνέντευξη αυτήν τη φορά σε αθηναϊκό μέσο, σημείωσε: «Υπηρετώ τα νησιά και τους συμπατριώτες μας το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Διακρίνω και βλέπω στα μάτια τους ότι θέλουν την αλλαγή, κάτι που με δυναμώνει παραπάνω. Οι υπέροχοι άνθρωποι και το φυσικό μας περιβάλλον αξίζουν τα καλύτερα».
Επόμενος σταθμός το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και γνωριμία με τα μέλη του τοπικού ΣΕΓΑΣ που επικοινωνήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύνδεσμος και οι δυνατότητες ενδυνάμωσης και προβολής. «Ο αθλητισμός είναι πηγή και τρόπος ζωής. Οφείλουμε να είμαστε συμπαίκτες, να δίνουμε την τελική καθοριστική πάσα και να καταγράφουμε δυνατές επιδόσεις».
Στα χωριά Λ. Θερμή, Π. Θερμής και Πάμφιλα είχε την ευκαιρία να ακούσει τους προέδρους, συλλόγους και απλούς κατοίκους για τα ζητήματα συνθηκών διαβίωσης που τους απασχολούν, αναφερόμενοι και στην εκμετάλλευση του «Σάρλιτζα» και των ιαματικών λουτρών.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ