× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πέθανε η Χρυσούλα Ζωγράφου

Πένθος στον κόσμο της Αριστεράς και στη Δυτική Λέσβο όπου διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος η γνωστή παιδίατρος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/9/2023

Πέθανε η Χρυσούλα Ζωγράφου

Πέθανε η Χρυσούλα Ζωγράφου, δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Δυτικής Λέσβου, γνωστή και αγαπητή παιδίατρος και ενεργή στον χώρο της Αριστεράς και της Αυτοδιοίκησης. Όπως ήταν γνωστό, η Χρυσούλα Ζωγράφου έπασχε από λευχαιμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεννήθηκε στην Κοκκινιά στον Πειραιά το 1952 και εντάχθηκε στο ΚΚΕ το 1974. Διετέλεσε δημοτική σύμβουλος στο δημοτικό συμβούλιο Νίκαιας το 1978. Από το 1991 ήταν παιδίατρος στην Καλλονή Λέσβου και από το 2001 στο Κέντρο Υγείας Καλλονής, ενώ στη συνέχεια διετέλεσε διευθύντρια στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου. Το 2006 ήταν υποψήφια της «Δημιουργικής Δημοτικής Κίνησης» στο τότε δήμο Καλλονής, Ακόμη διετέλεσε τοπική σύμβουλος Παλαιοχωρίου. Το 2014 ήταν υποψήφια βουλεύτρια με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο της Λέσβου.

Παντρεμένη με δύο παιδιά, αγαπήθηκε για το έργο της ως παιδίατρος.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και η δημοτική αρχή, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για το θάνατο της επί σειρά ετών δημοτικής συμβούλου Χρυσούλας Ζωγράφου και μεταφέρουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους της. «Η Χρυσούλα υπηρέτησε πολλά χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως υπηρέτησε πιστά τις ιδέες της. Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου πενθεί για την απώλεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βέρρος.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ