× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εκδήλωση για τα «γεωλογικά μνημεία στην πόλη της Μυτιλήνης»

Σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση γνωριμίας με τη γεωλογική ιστορία της παλιάς Μυτιλήνης, με ομιλητή τον καθηγητή Νίκο Ζούρο που οργανώνει το «κιρκινέτσι»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/9/2023

Εκδήλωση για τα «γεωλογικά μνημεία στην πόλη της Μυτιλήνης»

Ο Σύλλογος κατοίκων συνοικιών Κουλμπάρας και Κιόσκι Μυτιλήνης «το Κιρκινέτσι», οργανώνει σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 7,30 το απόγευμα, στην αυλή της Λέσχης Αξιωματικών στην πλατεία Ελευθερίας στο Κιόσκι, εκδήλωση με θέμα «Γεωλογικά μνημεία στην πόλη της Μυτιλήνης - Η γεωλογική ιστορία της γειτονιάς μας».
Ομιλητής ο καθηγητής Νίκος Ζούρος, Διευθυντής του Μουσείου Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου. Της εισήγησης του κ. Ζούρου θα ακολουθήσει συζήτηση.
Η εκδήλωση αυτή όπως και οι άλλες που θα ακολουθήσουν εντάσσονται στις εκδηλώσεις «Γιορτές παλιάς πόλης» που οργανώνει φέτος το φθινόπωρο το «Κιρκινέτσι». Με τις εκδηλώσεις αυτές που θα γίνει προσπάθεια να καθιερωθούν, ο σύλλογος θέλει να συστήσει την παλιά πόλη και τις μοναδικές της ομορφιές σε παλιούς και νέους κατοίκους της Μυτιλήνης και στους επισκέπτες της, αλλά και να αναδείξει τις ανάγκες των κατοίκων του ιστορικού κέντρου της πόλης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ