× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Περιοδεία Χριστόφα στα χωριά της Γέρας

Ο κ. Χριστόφας επανέλαβε πως δίνει έμφαση στα ζητήματα καθημερινότητας και πως με τη σωστή προτεραιοποίηση και την άμεση παρέμβαση, σε συνεργασία με κατοίκους και φορείς της περιοχής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/9/2023

Περιοδεία Χριστόφα στα χωριά της Γέρας

Τα χωριά της Γέρας επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας συνοδευόμενος από μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τις επισκέψεις αυτές, ο κ. Χριστόφας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον τόπο τους, καθώς επίσης και για τις λύσεις που προτείνει η αυτοδιοικητική κίνηση μέσα από το πρόγραμμά της.

Ελλείψεις και προβλήματα σε υποδομές, όπως στην αγροτική οδοποιία, στα δίκτυα ύδρευσης αποχέτευσης, όπως επίσης και ζητήματα καθημερινότητας, όπως οι παιδικές χαρές, οι αθλητικοί χώροι, οι ελλείψεις χώρων στάθμευσης απασχόλησαν έντονα αυτή τη συζήτηση, κατά την οποία ήταν έκδηλη και η αγωνία των κατοίκων, για παρεμβάσεις με στόχο την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της ευρύτερης περιοχής της Γέρας και υποστήριξης των επαγγελματιών, που δραστηριοποιούνται εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Χριστόφας επανέλαβε πως δίνει έμφαση στα ζητήματα καθημερινότητας και πως με τη σωστή προτεραιοποίηση και την άμεση παρέμβαση, σε συνεργασία με κατοίκους και φορείς της περιοχής μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος τα χωριά να παραμείνουν ζωντανά και να κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον.

Η περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και υποψηφίων της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» περιλαμβάνει καθημερινές εξορμήσεις, συνεχίζοντας τις επισκέψεις που επί σχεδόν ένα χρόνο πραγματοποιούνται στα χωριά του Δήμου Μυτιλήνης, με στόχο την καλύτερη δυνατή καταγραφή και κατανόηση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ