× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Απολογισμός συμμετοχής σε τμήματα μάθησης

Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/8/2023

Απολογισμός συμμετοχής σε τμήματα μάθησης

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης ότι υλοποίησαν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Δυτικής Λέσβου ( Πρώτη φάση) στο οποίο πραγματοποιήθηκαν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Δυτικής Λέσβου δημιουργήθηκαν οχτώ (8) εκπαιδευτικά τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Στα παραπάνω εκπαιδευτικά προγράμματα δήλωσαν συμμετοχή και ξεκίνησαν την παρακολούθηση τους 151 άτομα εκ των οποίων ολοκλήρωσαν τον κύκλο μαθημάτων τα 81 άτομα.Τα προσφερόμενα προγράμματα παρακολούθησαν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:
Τηλ. : 2253350219- 2253350221
Ταχ. Διεύθυνση: Κεντρικό δημοτικό κατάστημα, Καλλονή Λέσβου, Τ.Κ 81107
Email: [email protected]

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ