× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Γνωριμία με το έργο της Μαρίας Καλλιπολίτου

Εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαφίων την Πέμπτη 17 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/8/2023

Γνωριμία με το έργο της Μαρίας Καλλιπολίτου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφίων θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 17 Αυγούστου στα 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής μια εκδήλωση γνωριμίας και μνήμης γύρω από το έργο και τη ζωή της Μαρίας Καλλιπολίτου «1946-2019».


Μέσα από θεωρητικές αναλύσεις ειδικών, μέσα από αφηγήσεις αγαπημένων της και με επι τόπου έκθεση έργων της, οι διοργανωτές σας προσκαλούν να θυμηθείτε, να γνωρίσετε και να γιορτάσετε το έργο μιας μοναδικής γυναίκας που τίμησε την Λέσβο με τη ζωή και τη δημιουργία της. H ζωγράφος, γλύπτρια και χαράκτρια μεταλλίων Mαρία Καλλιπολίτου υπήρξε από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες της γενιάς της. Γεννήθηκε και έζησε στην Αγία Παρασκευή Λέσβου. Το έργο της έχει διακριθεί στο εξωτερικό και κοσμεί ακόμα σε διάφορές του εκφάνσεις τον γενέθλιό της τόπο.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ