× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στη μεγάλη γιορτή των κεραμιστών!

Το Σάββατο 29 Ιουλίου στο Πολύκεντρο Μανταμάδου εγκαινιάζεται η 27η Παλλεσβιακή Έκθεση Κεραμικής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/7/2023

Στη μεγάλη γιορτή των κεραμιστών!

Ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 29 Ιουλίου η 27η Παλλεσβιακή Έκθεση Κεραμικής στο Πολύκεντρο Μανταμάδου. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν 9 το βράδυ, ενώ η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 19 Αυγούστου.Στα εγκαίνια της Έκθεσης θα συμμετέχει η χορωδία του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Μανταμάδου «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» υπο τη διεύθυνση του Μιχάλη Δήσσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμμετέχουν όλοι οι κεραμιστές του Μανταμάδου, κεραμιστές από άλλα χωριά καθώς και κεραμιστές από Κρήτη, την Αθήνα, την Τρίπολη, την Πάτρα, την Χίο, την Σάμο και από το εξωτερικό Γαλλία, Βέλγιο, Αγγλία και Τουρκία.

Η 26η Παλλεσβιακή Έκθεση Κεραμικής διοργανώνεται από την Κοινότητα Μανταμάδου, τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού – Αθλητισμού Τουρισμού Δήμου Δυτικής Λέσβου. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι καθημερινά εκτός Τετάρτης και από ώρες 10:00 με 14:00 και 18:30 με 20:30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ