× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μουσικοχορευτική εκδήλωση στη Μόρια

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών του χωριού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/7/2023

Μουσικοχορευτική εκδήλωση στη Μόρια

O Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μόριας για πρώτη φορά στα χρονικά της Δημοτικής μας Κοινότητας και με στόχο την προβολή των προϊόντων που παράγονται από εταιρείες και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στη Μόρια διοργανώνει σε συνεργασία με την Κοινότητα Μόριας μουσικοχορευτική εκδήλωση τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 στις 20:00 στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου Μόριας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσίαση ελληνικών και μικρασιατικών παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή του Χορευτικού του Δήμου Μυτιλήνης καθώς και των Χορευτικών των Πολιτιστικών Συλλόγων "Η Επάνω Σκάλα" ," Άγιος Γεώργιος" Λουτρόπολης Θερμής και Γυναικών Μόριας. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με γλέντι, με τη συμμετοχή της Χαράς Κουτρολού(τραγούδι],Γιάννη Βαφειώτη (πλήκτρα ),Κώστα Τσιντρή (μπουζούκι).Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ