× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νέα ταλέντα του ΝΟΜ κερδίζουν πρωτιές και μετάλλια

Στις κούρσες της Α ΄Φάσης της 15ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στη λίμνη της Καστοριάς

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/7/2023

Νέα ταλέντα του ΝΟΜ κερδίζουν πρωτιές και μετάλλια

Με ανεβασμένη διάθεση και όρεξη να γίνουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των επόμενων ετών οι περίπου τριακόσιοι μικροί κωπηλάτες και κωπηλάτριες μπήκαν στις κούρσες της Α΄Φάσης της 15ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο στην πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνολικά 59 κούρσες πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο με τους πιτσιρικάδες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό εντός της λίμνης ενώ την ίδια ώρα εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι χειροκροτούσαν στην παραλίμνια περιοχή μαζί με τους κατοίκους της Μακεδονικής πόλης που απολάμβαναν εκείνη την ώρα τον πρωινό καφέ τους. 

Στις πρωτιές των νεαρών αθλητών πρωταγωνίστησαν οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης οι οποίες κέρδισαν τις εντυπώσεις με την καλή τους εμφάνιση.

Ειδικότερα 3η θέση στην κατηγορία τους κατέκτησαν οι Καραγεωργίου Άγγελος και Κατσάκος Γιώργος, 4η θέση η Αγαθανάση Άσπα, 8η θέση η Έφη Μπουλμπούλη και 10η θέση Παπαδημητράκης Πέτρος και Αλέξανδρος Ζαρμακούπης

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ