× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Η Λέσβος αλλάζει και θα την αλλάξουμε όλοι μαζί, αυτό είναι δέσμευση»

Με πανηγυρισμούς η υποδοχή Αθανασίου στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/6/2023

«Η Λέσβος αλλάζει και θα την αλλάξουμε όλοι μαζί, αυτό είναι δέσμευση»

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας το βουλευτή του κόμματος Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος χαιρέτησε εγκάρδια και ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του κόμματος που εμπιστεύτηκαν όπως είπε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε δήλωσή του στα Μέσα Ενημέρωσης ο κ. Αθανασίου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει με νηφαλιότητα, ψυχραιμία και μετριοπάθεια για το αύριο της χώρας.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα κόμματα της Λέσβου που έκαναν μία αξιοπρεπή προεκλογική εμφάνιση χωρίς εντάσεις και διαπληκτισμούς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για άλλη μια φορά και φυσικά όλους όσοι επέλεξαν τη δική μου υποψηφιότητα στο Νομό Λέσβου.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι πολύ μεγάλες και αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε.  Η Λέσβος αλλάζει και θα την αλλάξουμε αυτή είναι η δέσμευσή μου από την πρώτη στιγμή και θα την τηρήσουμε στο ακέραιο». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ