× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η πρώτη αντίδραση της ΝΔ στο exit poll

«Οι πολίτες έδειξαν εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη», λένε στελέχη του κόμματος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/6/2023

Η πρώτη αντίδραση της ΝΔ στο exit poll

Σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις σημερινές εκλογές με ιστορική διαφορά από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ και ισχυρή κυβέρνηση δείχνουν τα exit polls που ανακοινώθηκαν με το κλείσιμο της κάλπης ώρα 19:00 το απόγευμα της Κυριακής, επιβεβαιώνοντας τα δημοσκοπικά ευρήματα του τελευταίου διαστήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι επόμενες μέρες δεν είναι ημέρες πανηγυρισμών αλλά ημέρες δουλειάς» επισημαίνουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, στην πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση του exit poll, που δείχνει μεγάλη νίκη της ΝΔ με ποσοστά από 40% έως 44%.

Όπως σημειώνουν τα στελέχη της ΝΔ, οι πολίτες έδειξαν εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη επισημαίνοντας πως «αυτό μάς κάνει να νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες».

«Οι επόμενες μέρες δεν είναι ημέρες πανηγυρισμών αλλά ημέρες δουλειάς. Δεν υπάρχει ούτε πίστωση χρόνου, ούτε μέρες για χάσιμο», σημειώνουν.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ