× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σύσκεψη Παφίλη με τους επαγγελματίες αλιείς

Συνεχίζεται για τρίτη μέρα η περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ με περιοδείες στη Σκάλα Καλλονής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/6/2023

Σύσκεψη Παφίλη με τους επαγγελματίες αλιείς

Με περιοδεία στη Σκάλα Καλλονής και σύσκεψη με τους επαγγελματίες αλιείς της περιοχής και τον πρόεδρο τους Παναγιώτη Νανίδη ξεκίνησε την τρίτη μέρα περιοδειών του ο Θ. Παφίλης στη Λέσβο, συνοδευόμενος από μέλη του ΚΚΕ και τον υποψήφιο βουλευτή Ν.Λέσβου του ΚΚΕ Σταύρο Μαντατή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αλιείς της περιοχής όσο και τα προβλήματα του κόλπου Καλλονής γενικότερα. Ο Θ. Παφίλης τόνισε πως οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις είναι που έχουν φέρει του αλιείς σε αυτή τη κατάσταση και πως έχει μεγάλη σημασία η επανεκλογή Κομμουνιστή βουλευτή που θα βάζει μπροστά τα προβλήματα των κατοίκων του Νομού όπως έκανε η Μαρία Κομνηνάκα όλη τη προηγούμενη τετραετία.

Η περιοδεία συνεχίστηκε στην αγορά της Καλλονής όπου οι κάτοικοι υποδέχθηκαν το κλιμάκιο του ΚΚΕ με ενθουσιασμό. Στις συζητήσεις του με τους κατοίκους της περιοχής, ο Θ. Παφίλης επισήμανε πως το καλό κλίμα και η εκτίμηση που έχει ο λαός της Λέσβου στο ΚΚΕ πρέπει να μετατραπεί σε μεγάλη άνοδο των ποσοστών του Κόμματος στο νησί στις εκλογές της Κυριακής.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ