× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δεύτερη περίπτωση που ο Μάντζος εκπροσώπησε fund κατά δανειολήπτη

Πρόκειται για στεγαστικό δάνειο 130.000 ευρώ – Η διαταγή πληρωμής, στην οποία αναφέρεται το όνομά του, επιδόθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2021-Αποκάλυψη της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/6/2023

Δεύτερη περίπτωση που ο Μάντζος εκπροσώπησε fund κατά δανειολήπτη

Μια ακόμα περίπτωση στην οποία ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ λειτουργεί ως εκπρόσωπος fund κατά δανειολήπτη παρουσιάζει η εφημερίδα «δημοκρατία», πιστοποιώντας, όπως αναφέρει, ότι ο Δημήτρης Μάντζος εκπροσωπούσε τακτικά fund κατά πολιτών και η πρώτη περίπτωση που αποκαλύφθηκε δεν ήταν μεμονωμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Μάντζος εκπροσώπησε το fund Intrum κατά του ίδιου δανειολήπτη της πρώτης περίπτωσης, για στεγαστικό δάνειο ύψους 130.000 ευρώ με τη διαταγή πληρωμής με το όνομα του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ να έχει επιδοθεί στις 21 Οκτωβρίου του 2021.

Να σημειωθεί ότι ο Μάντζος στην απάντηση που έδωσε χθες Πέμπτη (22/6), υποστήριξε ότι η υπόθεση του πρώτου δανειολήπτη κατά του οποίου υποστήριξε το fund, «πρόκειται για παλαιότερη υπόθεση που χειρίστηκε το γραφείο στο οποίο βρίσκομαι και βρισκόμουν» ενώ συμπλήρωσε ότι από το 2019 έχει σταματήσει την ενεργό δικηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα περίπτωση που παρουσιάζει η εφημερίδα «δημοκρατία» με διαταγή πληρωμής το 2021, έρχεται σε αντίθεση με τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ ότι σταμάτησε το 2019 την ενεργό δικηγορία.

Επισημαίνεται ότι και το ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσε την εκπροσώπηση fund από τον Μάντζο κατά δανειοληπτών, υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για περίπτωση «Πάτση» και στη συνέχεια επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ