× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Ανδρουλάκης υπερασπίστηκε τον εκπρόσωπο του fund

«Ο Μάντζος έκανε απλώς μια νομική πράξη» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξη του στο MEGA

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/6/2023

Ο Ανδρουλάκης υπερασπίστηκε τον εκπρόσωπο του fund

Την άποψη ότι ο Δ. Μάντζος εργαζόταν απλώς ως δικηγόρος εξέφρασε σε συνέντευξή του στο MEGA ο Νίκος Ανδρουλάκης, στον απόηχο των αποκαλύψεων ότι εκπροσωπούσε fund κατά δανειοληπτών και μάλιστα σε ελβετικό φράγκο, παρέχοντας πλήρη στήριξη στο πρόσωπο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πετώντας την μπάλα στην εξέδρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «έστησε» αυτή την «ιστορία» και του καταλόγισε προσπάθεια να εξισώσει την υπόθεση Πάτση της ΝΔ με τον κ. Μάντζο με στόχο «την αποδόμηση» ενός νέου ανθρώπου.


Ερωτηθείς για τις αποκαλύψεις, ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε: «Ο Πάτσης είναι ένας εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ που είχε στην κατοχή του εισπρακτική εταιρεία, που αγοράζει 62,7 εκατ. ευρώ κόκκινα δάνεια στην τιμή των 4 εκατ. ευρώ. Και εξομοιώνει αυτόν με έναν δικηγόρο, έναν νέο άνθρωπο που πριν γίνει εκπρόσωπος Τύπου ήταν εργαζόμενος σε μια εταιρεία δικηγόρων. Ο άνθρωπος αυτός εργαζόταν σε μια εταιρία με πολλούς δικηγόρους που κάνει μια πράξη δικηγορική, όπως πολλοί άλλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Στην ερώτηση αν ο κ. Μάντζος ήταν τότε διευθυντής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, επέμεινε να κάνει λόγο για αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λέγοντας ότι η «απελπισία κάνει επιθετικό τον κ. Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε ως «χρυσό χορηγό του Μητσοτάκη».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ