× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Κανέναν δεν φοβίζουν και κανέναν δεν πτοούν»

Δήλωση του προέδρου της ΔΕΕΠ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας για τον βανδαλισμό του περιπτέρου του κόμματος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/6/2023

«Κανέναν δεν φοβίζουν και κανέναν δεν πτοούν»

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Προκόπης Τζιμής σχετικά με τον βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε τα εξής:


Ο νέος βανδαλισμός του εκλογικού περιπτέρου της Νέας Δημοκρατίας στη Μυτιλήνη, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, είναι μία ακόμη απόδειξη ότι οι μπαχαλάκηδες στην Ελλάδα του 2023 πιέζονται και απομονώνονται από τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.Κανέναν δεν φοβίζουν και κανέναν δεν πτοούν.
Στις συγκεκριμένες πρακτικές και «ιδεολογίες» οι πολίτες απάντησαν αποστομωτικά στις εκλογές της 21ης Μαΐου και θα θέσουν οριστικά στο περιθώριο την ασυδοσία και την ανομία στις 25 Ιουνίου.
Εμείς ως ΔΕΕΠ Λέσβου θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα να πορευόμαστε στον δρόμο του πολιτικού πολιτισμού, του διαλόγου και της σύγκρισης πεπραγμένων, προγραμμάτων και ιδεών με το βλέμμα στο αύριο.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ