× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Παράσταση της σχολής χορού DANZA PASION

Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης τη Δευτέρα 12 Ιουνίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/6/2023

Παράσταση της σχολής χορού DANZA PASION
Φωτό Αρχείου

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης, στις 8 το βράδυ πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ετήσια παράσταση της σχολής χορούDANZA PASION, έπειτα από παύση 3 ετών.

Οι παρευρισκομενοι θα παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα όλων των τμημάτων της σχολής με χορογραφίες - δημιουργίες δασκάλων και μαθητών εμπνευσμένες τόσο από κλασικά θέματα (musical) όσο και σύγχρονα.
Ανάμεσα στα άλλα, Θα παρουσιαστούν διαγωνιστικές χορογραφίες μαθητων, οι οποίες το περασμένο διάστημα χάρισαν στους ίδιους και στη σχολή, πρωτιές και σημαντικες διακρίσεις τόσο σε πανελλήνιους όσο και παγκόσμιους αγώνες χορού (Athens Dance Festival, Kalamata Festival και International Dance Organization - IDO.)
Όπως αναφέρει η υπεύθυνη της DANZA PASION κ. Γεωργία Φραντζέσκου, η οποία έχει επιμεληθεί τον συνολικό σχεδιασμό και την εικόνα της παράστασης, πρόκειται για μια παρουσίαση όπου οι χορογραφίες ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, καθώς η καθεμία έχει τον δικό της ιδιαίτερο και ξεχωριστό χαρακτήρα.Και η επιβεβαίωση στο παρκέ του δημοτικού θεάτρου στις 12 Ιουνίου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ