× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

O Mάριος Μάζαρης στο Book and Art

O γνωστός εκπαιδευτικός και συγγραφέας έτοιμος να ανοίξει το κουτί της φαντασίας του πάντοτε και να οδηγήσει τους μαθητές αλλά και όλα τα παιδιά σε μαγικά μονοπάτια.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/6/2023

O Mάριος Μάζαρης στο Book and Art

Το βιβλιοπωλείο Book and Art που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Κομνηνάκη υποδέχεται ια πρώτη φορά το Σάββατο 10 Ιουνίου τον Μάριο Μάζαρη εκπαιδευτικό και συγγραφέα. Ο Μάριος γνωστός και ως schoolmarius είναι ένας πολύ, πολύ ξεχωριστός δάσκαλος έτοιμος να ανοίξει το κουτί της φαντασίας του πάντοτε και να οδηγήσει τους μαθητές αλλά και όλα τα παιδιά σε μαγικά μονοπάτια.
Διαφορετικές προσεγγίσεις, ευφάνταστοι τρόποι να μάθει κανείς μαθηματικά γλώσσα και ιστορία και ένας κόσμος γεμάτος χαμόγελα θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας το Σάββατο.Το πρωί στις 12.00 αφήγηση για παιδιά ενώ το απόγευμα στις 19.00 ένα τέλειο εργαστήρι για όσους δουλεύουν και αγαπούν τη διδασκαλία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ