× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Προσφυγή ΣΥΡΙΖΑ στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών

Αφορμή παραπλανητικό μήνυμα το οποίο εστάλη σε πολίτες χθες από άγνωστο παραλήπτη αλλά φαινόταν ως αποστολέας ο ΣΥΡΙΖΑ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/5/2023

Προσφυγή ΣΥΡΙΖΑ στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών

Τον «μηχανισμό προπαγάνδας της ΝΔ» καταγγέλλει με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της στο twitter αναφέρει: «Ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ διακινεί "οδηγίες" για να βγουν άκυρα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Έφτασαν στο σημείο να στείλουν και πλαστά SMS. Ο @syriza_gr θα υποβάλει μήνυση και θα προσφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών».

Αφορμή ένα μήνυμα το οποίο εστάλη σε διάφορους πολίτες χθες από άγνωστο παραλήπτη αλλά φαινόταν ως αποστολέας ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το sms έδινε οδηγίες αναφορικά με τον τρόπο ψήφου στον Βόρειο Τομέα Αθηνών μετά την απόσυρση του Γιώργου Κατρούγκαλου.Το μήνυμα προέτρεπε τους πολίτες να διαγράψουν το όνομα του πρώην πλέον υποψηφίου βουλευτή και διακινήθηκε πολύ γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ