× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Περιοδείες Βάσως Χοχλακα

Εντείνει την προεκλογική της δραστηριότητα η υποψήφια βουλεύτρια Νομού Λέσβου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/5/2023

Περιοδείες Βάσως Χοχλακα

Στα χωριά Φίλια, Άντισσα, Ανεμώτια, Σκαλοχώρι, Πέτρα και Σκουτάρο, αλλά και στο Πλωμάρι, στην Πλαγιά, στον Τρύγωνα, στην Αγιάσο, στον Πολιχνίτο, στα Βασιλικά, στο Κάτω Τρίτος και στην Καλλονή βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η υποψήφια βουλεύτρια Νομού Λέσβου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βάσω Χοχλάκα προσπαθώντας να έρθω σε επαφή με ει δυνατόν περισσότερο κόσμο για να μιήσει για τα προβλήματα της «περιφέρειας» της Μυτιλήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο περιθώριο των περιοδειών της, είχε την ευκαιρία να παρευρεθώ και στον εορτασμό των Αγίων Ακινδύνων στα Μυστεγνά αλλά και στη γιορτή του Αγίου Θεράποντα της Μυτιλήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χθες, παγκόσμια Ημέρα της γιορτής της μητέρας, ήταν παρούσα στις αφιερωμένες εκδηλώσεις για την περίσταση από τον δραστήριο Σύλλογο Κυριών και Δεσπονίδων «Η Ευποιία» και των «Lesvos Runners» (σε συνεργασία και με άλλους συλλόγους) στα Τσαμάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίος σταθμός η Αιμοδοσία που διοργάνωσαν οι Εθελοντές Αιμοδότες στο Ίππειος.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ