× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τετραήμερη περιοδεία Γιάννη Μπουρνού στη Λήμνο

Συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα του υποψηφίου βουλευτή Νομού Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/5/2023

Τετραήμερη περιοδεία Γιάννη Μπουρνού στη Λήμνο

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από σήμερα, Παρασκευή, έως τη Δευτέρα 15 Μαΐου, ο Γιάννης Μπουρνούς θα βρεθεί στη Λήμνο. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επισκέψεις σε κοινότητες του νησιού, περιοδεία στη Μύρινα, συναντήσεις με πολίτες και φορείς, συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και τη συμμετοχή του στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λήμνου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Μαΐου, στις 8.00 μμ, στο Ξενοδοχείο Διαμαντίδη, με κεντρική ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή του κόμματος, Έλενα Κουντουρά.


Εν όψει της επίσκεψης στη Λήμνο, ο Γιάννης Μπουρνούς δήλωσε:

«Στα τέσσερα χρόνια της κοινοβουλευτικής μου θητείας έβαλα όλες μου τις δυνάμεις, για να εκπροσωπήσω επαρκώς τους πολίτες της Λήμνου στη Βουλή. Μαζί με τους συναγωνιστές μου από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λήμνου προσπαθήσαμε να βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με τους κατοίκους και τους φορείς του νησιού, να καταγράφουμε τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, να συμμετέχουμε στους αγώνες τους και να πιέζουμε διαρκώς την κυβέρνηση για άμεσες λύσεις.
Μπορώ να καταγράψω δεκάδες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις ειδικού ενδιαφέροντος για τη Λήμνο, με το κύριο βάρος να πέφτει στην υποστελέχωση του νοσοκομείου, αλλά και της Κινητής Ομάδας Υγείας, στα κενά στην εκπαίδευση, την υποβάθμιση του Ειρηνοδικείου και των δικαστικών υπηρεσιών του νησιού, προφανώς στην ακτοπλοϊκή σύνδεση με το Λαύριο, τα προβλήματα στα σχολικά κτίρια, τον αποκλεισμό αμπελοκαλλιεργητών της Λήμνου από την έκτακτη ενίσχυση προσαρμογής, την ανάγκη ενίσχυσης αλιέων για καταστροφές αλιευτικών εργαλείων. Πρόσφατα αναδείξαμε και το ζήτημα της απουσίας εξεταστικού κέντρου ΑΣΕΠ από τη Λήμνο, που οδήγησε τους εξεταζόμενους σε μεγάλη ταλαιπωρία.
Αυτά τα τέσσερα χρόνια, λοιπόν, αναπτύξαμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους Λημνιούς και τις Λημνιές. Σήμερα, ζητώ ξανά την ψήφο τους. Τους ζητώ να ανανεώσουμε στις 21 Μαϊου αυτή τη σχέση και να αγωνιστούμε από κοινού για την πολυπόθητη πολιτική αλλαγή. Για να φύγει η καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτάκη και να δοθεί διέξοδος στα προβλήματα των νησιωτών, από μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Και για να έχουν τα νησιά μας ισχυρή φωνή στη νέα Βουλή και τη νέα, δημοκρατική κυβέρνηση της χώρας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ