× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η Βάσω Χοχλάκα στα εξωτερικά ιατρεία της Μαιευτικής Κλινικής

Η υποψήφια βουλεύτρια Λέσβου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ τιμώντας την παγκόσμια ημέρα Μαιών επέλεξε να βρεθεί στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης για να δείξει έμπρακτα την ευαισθησία για το σημαντικό λειτούργημα της μαιευτικής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/5/2023

Η Βάσω Χοχλάκα στα εξωτερικά ιατρεία της Μαιευτικής Κλινικής
Διεθνής Ημέρα Μαιών η 5η Μάη και η υποψήφια βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Βάσω Χοχλάκα επισκέφθηκε τα  εξωτερικά της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.
«Ο ρόλος της Μαίας, σημειώνει σε δήλωσή της,  είναι πολυ σημαντικός καθώς αποτελεί επαγγελματία πρώτης γραμμής. Η μαία παρέχει υψηλές υπηρεσίες φροντίδας στις γυναίκες που φέρνουν στη ζωή τα παιδιά τους αλλά και σε άλλα γυναικολογικά περιστατικά.
Η μαία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στον τομέα της δημόσιας υγείας και πρεπει ο ρόλος της να αναδειχθεί.
Με αγγίζει και οικογενειακά λόγω της μητέρας μου Μαργαρίτας που υπηρέτησε το λειτούργημα αυτο για πολλά χρόνια στο Βοστάνειο νοσοκομείο». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ