× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Σας τράβηξαν το αυτί οι σημερινοί κυβερνώντες»

Δριμεία επίθεση από τη δημοτική παράταξη «Με πυξίδα τον πολίτη» στους φορείς

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/12/2019

«Σας τράβηξαν το αυτί οι σημερινοί  κυβερνώντες»

Τη χλιαρή αντίδραση των φορέων που μιλούν για κακή οργάνωση, ενώ παλιά ήταν μπροστάριδες στις κινητοποιήσεις καταγγέλλουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Με Πυξίδα τον Πολίτη» του Δήμου Μυτιλήνης επισημαίνοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Και ξαφνικά οι επί τέσσερα χρόνια μεγάλοι αγωνιστές, υπερασπιστές αυτού του τόπου, που «διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους», που ξεσήκωναν τον κόσμο, που νοιάζονταν για την απώλεια του τουρισμού και του εισοδήματος των σχετιζόμενων με αυτόν κοινωνικών ομάδων, όταν οι πρόσφυγες ήταν 4000-6000 τώρα σιωπούν!

Κάτι πήγαν να ψελλίσουν για τα μάτια του κόσμου, αλλά ω του θαύματος ανακάλυψαν όλοι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα! Εμπορικός σύλλογος, ιατρικός σύλλογος, φαρμακευτικός σύλλογος, επιμελητήριο, όλοι ανακάλυψαν ταυτόχρονα πως η κινητοποίηση με αίτημα την αποσυμφόρηση των νησιών μας αλλά και την άρνηση για δημιουργία νέων κλειστών ή ανοικτών κέντρων, δεν ήταν … καλά οργανωμένη!

Και γιατί αγαπητοί «φορείς» δεν αναλάβατε εσείς να διοργανώσετε και  αυτή την  κινητοποίηση; Τέσσερα χρόνια κολλήσατε πολλά ένσημα σ’ αυτή τη δουλειά και αποκτήσατε μεγάλη εμπειρία! Τι έγινε ξαφνικά; Σας τρόμαξαν οι 20.000 πρόσφυγες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην μας δουλεύετε και κυρίως μην μας υποτιμάτε. Σας τράβηξαν το αυτί οι σημερινοί  κυβερνώντες και διαχρονικά αφεντικά σας και σεις βάλατε την ουρά στα σκέλια και τάχα μου σας έφταιξε η διοργάνωση!

Με τη χλιαρή έως μηδενική αντίδρασή σας σε σχέση με το μέγεθος του προβλήματος, προστατεύετε τα κομματικά αφεντικά σας και τις πολιτικές τους ενάντια στα συμφέροντα αυτού του τόπου. Επιτρέπετε στη σημερινή κυβέρνηση να υλοποιήσει αυτό που χρόνια ζητούσαν οι Ευρωπαίοι, να γίνουν τα νησιά μας φυλακές ψυχών, και είστε πρόθυμοι να εισπράξετε τα αργύρια της προδοσίας δηλαδή τα χρήματα που χρειάζονται για αυτές τις φυλακές. Διευκολύνετε τους συντηρητικούς ευρωπαϊκούς κύκλους στο να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους και το μέρος του προβλήματος που τους αναλογεί.

Δεν θα το επιτρέψουμε! Οι μάσκες έπεσαν! Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια, για αποσυμφόρηση των νησιών, για παραμονή τόσων προσφύγων όσων χωράνε οι υπάρχουσες δομές, για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης τόσο των προσφύγων όσο και των γηγενών κατοίκων αυτού του τόπου. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ώστε να αναλάβει η Ευρώπη τις ευθύνες της και να επιβληθούν κυρώσεις στις ευρωπαϊκές χώρες που κλείνουν τα σύνορά τους και καταπατούν το διεθνές δίκαιο για την προστασία των προσφύγων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

Ανδρεαδέλλη Βασιλική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζερβού Μαρία

 Μαλλιαρός Δημήτρης

Χιωτέλλη Εριφύλη»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συλλυπητήρια Μουτζούρη για τον θάνατο του Στράτου Σεφτελή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Eφυγε από τη ζωή ο Στράτος Σεφτελής

Σε ηλικία 68 ετών πέθανε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, αθλητικός συντάκτης και παρουσιαστής για 34 χρόνια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ερχεται «Φως της Ανάστασης» για το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Τι είπε ο πρόεδρος Κλεάνθης Κορομηλάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη- Τι καλά νέα φέρνει ο Ηρακλής Κουντουρέλλης από τον υπουργό Μετανάστευσης και τον Δήμο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να απαιτείτε από τους πολιτικούς να είναι υπηρέτες σας»

Πολίτες της Μυτιλήνης και εκπροσώπους φορέων συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Εξόρμηση στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν στελέχη του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε στη Μυτιλήνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ.

Λίγο μετά τις 6 και 30 το απόγευμα έδεσε στο λιμάνι της πόλης το σκάφος που μετέφερε τον Στέφανο Κασσελάκη
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης

«Διεκδικούμε ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας» τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου