× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πλατεία ‑ Νέο free press

Διαβάστε εδώ το δεύτερο τεύχος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/1/2019

Πλατεία ‑ Νέο free press

Το δεύτερο τεύχος του περιοδικού μας «ΠΛΑΤΕΙΑ» σε όλο το νησί.
Στα χέρια σας ένα καλό δωρεάν περιοδικό, «free press», το «παιδί» της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙN.Σ.ΕΠ) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μετά τη διαδικτυακή εφημερίδα www.stonisi.gr που κυκλοφόρησε πριν έναν μήνα και με τόση αγάπη αγκαλιάσατε. Ένα περιοδικό που μπορείτε να το διαβάσετε, με πολύ ενδιαφέρουσα ύλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με εξώφυλλο τη φωτογραφία του Παναγιώτη Γαλάτη, και editorial αυτή του Γιώργου Καζάζη κυκλοφορεί το 2ο τεύχος της «Πλατείας» σήμερα που διανέμεται δωρεάν σε όλο το νησί με μια διαφορετική συνέντευξη του Νίκου Ζούρου που θα διαβαστεί!

Βόλτα με τον Νικόλα Αθανάση στο Ρωμαϊκό Υδραγωγείο, τουρ από Μυτιλήνη στη… Θεσσαλονίκη και κεντρικό θέμα το πώς θα αξιοποιηθεί το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους ήχους του Ξεκούρδιστου Μήλου και την μπάλα της Cosmos FC!Ένα σύγχρονο περιοδικό για όλους!

Ελπίζουμε και αυτή τη φορά να μη σας διαψεύσουμε. Και δουλεύουμε για αυτό….
Με την «ΠΛΑΤΕΊΑ» θα είμαστε μαζί σας κάθε 15 μέρες. Ενημερώνοντας σας, προτείνοντας, ψυχαγωγώντας.
Πάμε λοιπόν «ΠΛΑΤΕΊΑ» τεύχος 2ο, στην πόλη και στα χωριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε εδώ το δεύτερο τεύχος

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ