«Γλιτώσαμε από του ντόπερμαν τα δόντια»
Δύο επιθέσεις σκύλου σε ζευγάρι που έκανε τη βόλτα του στο Πυργί Λέσβου και κάλεσε την αστυνομία, φοβούμενο ότι θα επιτεθεί και σε παιδιά!
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/4/2023

Μια Κυριακή που θέλει να ξεχάσει πέρασε χτες ζευγάρι ντόπιων σε μια κατά τα άλλα συνηθισμένη βόλτα τους στο Πυργί που πηγαίνουν εδώ και χρόνια. Χτες, Κυριακή 9 Απριλίου ένα ντόπερμαν -που ξεπερνούσε όρθιο το 1.70 σε ύψος- επιτέθηκε στο ζευγάρι και μάλιστα δύο φορές, δείχνοντας τα δόντια του.
«Γλιτώσαμε από του ντόπερμαν τα δόντια, χάρη σε ένα ξύλο που είχε ο σύντροφός μου, και τις δύο φορές», τόνισε η γυναίκα, θύμα της επίθεσης στο «Ν». Η ιδιοκτήτρια του σκύλου έκανε μπάνιο στη θάλασσα, και όταν αντιλήφθηκε και τα δύο περιστατικά ζήτησε συγνώμη και φώναξε στο σκυλί… και τις δύο φορές. Όμως κατά τη διάρκεια των δύο επιθέσεων, το σκυλί «δεν το μάζεψε κανείς» όπως λέει το θύμα της επίθεσης.
Στο μεταξύ στην περιοχή εκείνη στο Πυργί, «Χριστό», στην εκκλησία υπάρχουν ψαράδες, οικογένειες με μικρά παιδιά που κάνουν τη βόλτα τους. Το ζευγάρι φοβούμενο ότι το σκυλί θα επιτεθεί και στα παιδιά κάλεσε άμεσα την αστυνομία και αναμένονται ενέργειες.