× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ.

Ο γνωστός καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/4/2023

Ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ.

Δύο ισχυρές υποψηφιότητες από το χώρο της επιστήμης ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για τις εκλογές. Πρόκειται για τον Γρηγόρη Γεροτζιάφα και τη Διάνα Βουτυράκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


«Ο διεθνούς φήμης καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης στο Παρίσι -και επισκέπτης καθηγητής πανεπιστημίων σε Σικάγο, Νέα Υόρκη και Κύπρο-, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η Διάνα Βουτυράκου είναι Ιδρύτρια της Unique Minds. Το 2018 κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής. Είναι η πρώτη Ελληνίδα και η νεότερη που ορίστηκε ποτέ κριτής σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής. Την καλωσορίζω ως υποψήφια βουλευτή στη Δυτική Αττική» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ