× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Αρης Χατζηκομνηνός υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Επίσημη δήλωση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου και Γενικού Γραμματέα του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/4/2023

Ο Αρης Χατζηκομνηνός υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Πλήρης είναι η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του «Ν» της 13 Ιανουαρίου 2023 όπου αναφερόταν ότι ο Άρης Χατζηκομνηνός αποδέχτηκε την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με δήλωση του το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Απριλίου σημειώνει τα εξής:

Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, κατεβαίνω στις βουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην εκλογική περιφέρεια Λέσβου- Λήμνου-Αγ.Ευστρατίου.

Μια περιφέρεια ζωής για μένα, αφού εδώ γεννήθηκα, μεγάλωσα, δούλεψα και έκανα οικογένεια, εδώ κατοικούν και εργάζονται τα παιδιά μου. Αυτόν τον τόπο έχω υπηρετήσει και υπηρετώ τα τελευταία τριάντα χρόνια μέσα από την αυτοδιοίκηση, ως Δήμαρχος Μυτιλήνης, Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου και περιφερειακός σύμβουλος, καθώς και από άλλες διοικητικές θέσεις ευθύνης, όπως εκείνης του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης “Βοστάνειο”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πορεία μου αυτή απέκτησα εμπειρίες ζωής, διδάχτηκα, είχα την τύχη να γνωρίσω ανθρώπους απλούς και αυθεντικούς από κάθε γωνιά του τόπου μου, να αφουγκραστώ τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και να τα κατανοήσω, προτείνοντας λύσεις και υλοποιώντας μέτρα ικανά και ανάλογα του εκάστοτε θεσμικού μου ρόλου, να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ακριτών συμπολιτών μου.

Παρέμεινα ενεργός πολίτης, δίνοντας τους προσωπικούς μου αγώνες για τα ακριτικά νησιά μας μαζί με τους συμπολίτες μου σε καιρούς κρίσιμους, προσβλέποντας αποκλειστικά στο συμφέρον του τόπου μας, έντιμα και υπεύθυνα, με φωνή ανεξάρτητη και ασυμβίβαστη, όταν το επέβαλαν οι συνθήκες.

Δεσμεύομαι δε ότι με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσω, και αυτή την πολιτική θα υπερασπίζομαι για τον τόσο ευλογημένο, αλλά και αδικημένο αυτόν τόπο.
Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ευκαιρία να είμαι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές με την Νέα Δημοκρατία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ