× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Μουσικό ταξίδι» στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/3/2023

«Μουσικό ταξίδι» στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, την Τετάρτη 15 Μαρτίου (ώρα 11:00), παράσταση αφήγησης μικρασιάτικων παραμυθιών, για σχολικές ομάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, στην Αγία Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μικρασιάτικα παραμύθια παρουσιάζονται με συνοδεία κιθάρας, κρουστών και τραγουδιών. Ένα μουσικό ταξίδι μνήμης στις αφηγήσεις του κοντινού παρελθόντος, μεκείμενα για παιδιά, παραμύθια από την Μικρά Ασία και παιχνίδια για να γίνουμε ομάδα.

Αφήγηση:Αθανασία Δαφιώτη,θεατρολόγος-ηθοποιός
Μουσική:Γρηγόρης Μολυβιάτης,μουσικός-μουσικοδιδάσκαλος
Διάρκεια: 60 λεπτά


Η συμμετοχή είναι δωρεάν.Απαραίτητηη κράτηση θέσης.Για πληροφορίες και κρατήσεις, τα ενδιαφερόμενα σχολεία μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22530 32300 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ