× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Επιχείρηση διαστρέβλωσης των θέσεων της καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση

Από εθνικιστική ιστοσελίδα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2019

Επιχείρηση διαστρέβλωσης των θέσεων της καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Μυτιλήνης με επικεφαλής την Νίκη Τσιριγώτη εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, καταγγέλλει την εθνικιστική ιστοσελίδα ethnikismos.net που ως γνωστόν αποτελεί την διαδικτυακή έκφραση της εγκληματικής συμμορίας της Χ.Α. για διαστρέβλωση των θέσεων που πήραν οι σύμβουλοι της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Βάναυση διαστρέβλωση της πραγματικότητας επιχειρούν να κάνουν διάφοροι γκαιμπελίσκοι για τα όσα έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης τη Δευτέρα 25/11/2019. Αναφερόμαστε φυσικά στην εθνικιστική ιστοσελίδα ethnikismos.net που από όλη τη συνεδρίαση έβγαλε το συμπέρασμα πως «η δημοτική παράταξη του ΚΚΕ ψήφισε υπέρ των νέων hotspots του Μητσοτάκη».

Δυστυχώς για εκείνους αλλά και για όσους έσπευσαν να αναπαράξουν ή πρόκειται να αναπαράγουν τις αθλιότητες αυτές, όλος ο λαός της Λέσβου είδε και διάβασε τα όσα έγιναν εκεί, το τι πρότεινε και τι ψήφισε η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Μυτιλήνης.

Δυστυχώς για εκείνους όλοι γνωρίζουν ότι η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Μυτιλήνης ήταν τελικά η μόνη παράταξη που ξεκάθαρα και προς όλες τις κατευθύνσεις καταδίκασε τις κυβερνητικές αποφάσεις, καταδίκασε τα αντιδραστικά και επικίνδυνα μέτρα της κυβέρνησης της ΝΔ για τις ανθρώπινες ζωές, είπε όχι στα νέα κέντρα φυλακές στα νησιά, ζήτησε και ψήφισε να κλείσουν όλα τα hotspot (και αυτό της Μόριας μαζί), να μη δημιουργηθεί κανένα νέο πουθενά στο νησί, να απεγκλωβιστούν άμεσα πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά και τη χώρα, να μεταφερθούν σε ανθρώπινα κέντρα φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα όπου να λειτουργούν υπηρεσίες ασύλου και σύντομα και με ασφάλεια να πηγαίνουν στις χώρες που επιθυμούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καταδίκασε τη συμφωνία Ελλάδας-ΕΕ-Τουρκίας, το Δουβλίνο και όλες τις συνθήκες και τους κανονισμούς που τους εγκλωβίζουν στα νησιά και τη χώρα. Απαίτησε να αποζημιωθούν στο 100% όσοι κάτοικοι έχουν υποστεί ζημιές από τις συνέπειες του μακρόχρονου εγκλωβισμού. Ψήφισε και στήριξε δηλαδή τη μόνη ρεαλιστική πρόταση που απέχει παρασάγγας από τα όσα στηρίζει η κυβέρνηση.

Χρειάζεται να μην έχει κανείς πολύ μυαλό και να διαθέτει πλούσια αντικομμουνιστική χολή για να «πειστεί» ότι οι παραπάνω σταράτες και όχι μεσοβέζικες προτάσεις είναι … θέσεις της κυβέρνησης της ΝΔ.

Και φυσικά να «παραβλέψει» ότι η απόφαση της κυβέρνησης βρήκε την αποδοχή όλων των υπόλοιπων δυνάμεων που με «βελούδινο» τρόπο την αποδέχτηκαν και ψήφισαν να μη γίνει νέα δομή στο Δήμο Μυτιλήνης (σσ άρα ας γίνει κάπου αλλού στη Λέσβο ένα κέντρο φυλακή), να «αποσυμφορηθεί» η Μόρια στη δυναμικότητα των 2.800 ανθρώπων και να φυλάσσονται πιο … αποτελεσματικά τα σύνορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προτρέπουμε τους καλοθελητές αυτούς λοιπόν να ανατρέξουν στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, από την αρχή μέχρι το τέλος, και να μην έχουν ως πηγή τους τον περιφερόμενο θίασο φασιστοκλακαδόρων, γιατί εκτίθενται.

Μέχρι τότε τους παραδίδουμε στη χλεύη του λαού της Λέσβου και στο γνωστό ρητό «μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης».Και να θυμούνται πως όσο και να προσπαθούν, σε τούτα εδώ τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Θεόδωρος Παραδέλλης υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Ο ομότιμος καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα διεκδικήσει την ψήφο της κάλπης των ευρωεκλογών της 9ης Ιούνίου
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΧΩΡΙΑ

Στην εταιρεία «Ακτωρ» και το φράγμα Τσικνιά

Σε ένα μήνα δρομολογούνται οι διαδικασίες για την ανάληψη του έργου προανήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης

Με εφτά θέματα στην ημερήσια διάταξη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Welcome» Μητσοτάκη στους Τούρκους από τη Μυτιλήνη

«Είμαστε από την επιτροπή υποδοχής» τόνισε χαριτολογώντας ο πρωθυπουργός στα αγγλικά, στον πρώτο σταθμό της επίσκεψής του στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Οι έξι φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

Από τις 26 έως τις 30 Απριλίου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«57 μπαλόνια όσες και οι ψυχές που χάθηκαν για την υποδοχή του Πρωθυπουργού»

Τοποθετήθηκαν από την Κίνηση Μνήμης και Δράσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα ο πρωθυπουργός στη Λέσβο

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά του και ποιους θα συναντήσει
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το 41% δεν σημαίνει λευκή επιταγή, κύριε Μητσοτάκη»

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο «Ν» η βουλεύτρια Ν. Λέσβου του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα, ιδιαίτερα για την εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη και τις ευρωεκλογές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη