× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Φωνάζει ο φταίχτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Σκληρή απάντηση του Αντιδημάρχου Μυτιλήνης Τεχνικών Έργων, Στρατή Τζιμή, στα όσα ανέφερε ο προκάτοχός του στο Δήμο Λέσβου, Κώστας Κατσαρός, σε συνέντευξή του Στο Νησί 99FM

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/11/2019

«Φωνάζει ο φταίχτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Μυτιλήνης, Στρατής Τζιμής, απαντώντας στον προκάτοχό του στο Δήμο Λέσβου, Κώστα Κατσαρό, για όσα εκείνος δήλωσε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη Στο Νησί 99FM και την εκπομπή «Ανθέων 99».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με σκληρή και επιθετική ρητορική, ο κ. Τζιμής χαρακτηρίζει ως «διαπρύσιο τιμητή των πάντων» τον κ. Κατσαρό, κατηγορώντας τον ότι «υποκριτικά ασκεί δριμεία κριτική, χωρίς να κάνει όμως καμιά αυτοκριτική για τις πολλές εκκρεμότητες που άφησε στα περισσότερα έργα». 

Επί της ουσίας, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Μυτιλήνης διαβεβαιώνει τους δημότες ότι «δεν θα χαθεί κανένα έργο από όσα εργάζεται και προγραμματίζει ο Δήμος Μυτιλήνης, αποτελώντας εξαγγελία και προεκλογική δέσμευση.» 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Τζιμή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ως πολιτικός προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μυτιλήνης διαβεβαιώνω τους δημότες της Λέσβου ότι, εντός του επόμενου εικοσαημέρου θα ολοκληρωθούν όλες οι διοικητικές διαδικασίες (τεύχη δημοπράτησης, δημοπρατήσεις) για την υλοποίηση των συγχρηματοδοτούμενων έργων. ΔΕΝ θα χαθεί κανένα από τα έργα για τα οποία εργάζεται και προγραμματίζει ο Δήμος Μυτιλήνης και αποτελούν εξαγγελία και προεκλογική δέσμευση.

Η παρούσα δήλωση γίνεται μετά τις δηλώσεις του τέως Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστα Κατσαρού σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, όπου με τον πιο εμφατικό και υποκριτικό τρόπο κρούει τον κίνδυνο απένταξης πολλών έργων «εξαιτίας της αδράνειας της παρούσας δημοτικής αρχής του Δήμου Μυτιλήνης», που είναι σήμερα υπεύθυνη ως καθολικός διάδοχος για τη διοικητική διευθέτηση και υλοποίηση των συγχρηματοδοτούμενων έργων σε όλο το νησί.

Ο κ. Κατσαρός ως διαπρύσιος τιμητής των πάντων ασκεί δριμεία κριτική για θεσμικά αυτοδιοικητικά πρόσωπα που υπερψηφίστηκαν και τιμήθηκαν στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν κάνει, όμως, καμιά αυτοκριτική για τις πολλές εκκρεμότητες που άφησε στα περισσότερα έργα και για τα αναπάντητα ερωτήματά μας στην υλοποίηση της αγροτικής οδοποιίας επί των ημερών του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της προχειρότητάς του στην αντιμετώπιση των τεχνικών προβλημάτων είναι η διετής εγκατάλειψη και, εξαιτίας της διάβρωσης, η αποσάθρωση του Παλαιού Δημαρχείου, του πιο εμβληματικού κτηρίου του Δήμου. Η Τεχνική Υπηρεσία αυτές τις ημέρες, με ίδιες δυνάμεις, (τμήμα αυτεπιστασίας) το ανακαινίζει και θα το καταστήσει σε ένα περίπου μήνα ασφαλές, όπου θα εγκατασταθεί ο δήμαρχος, κ. Κύτελης, και οι συνεργάτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, η Τεχνική Υπηρεσία με τη διευθέτηση όλων των εκκρεμοτήτων στα συγ-χρηματοδοτούμενα έργα επεξεργάζεται με μεθοδικότητα, παρόλη την υποστελέχωσή της, έργα υποδομών και ανάπλασης της πόλης μας αλλά και των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου. Γενικά, η δημοτική αρχή Κύτελη θα εργαστεί με σύνεση και όραμα για την αισθητική αναβάθμιση και την ανάπτυξη όλου του Δήμου. Αυτό άλλωστε θα καταδειχτεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του νέου έτους, του 2020. Γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Κατσαρός ότι τελικοί κριτές μας είναι οι δημότες, οι οποίοι θα μας αξιολογήσουν, κατά τα επόμενα χρόνια, όπως έκριναν όλους μας πρόσφατα.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Στρατής Τζιμής»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα