Μία πεντανόστιμη λεσβιακή πίτσα στην οποία χρησιμοποιήθηκαν τοπικά προϊόντα με μικρό οικολογικό αποτύπωμα, έφτιαξαν την Πέμπτη οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου της Μυτιλήνης στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζω καλύτερα - Ευ ζην».
Οι μαθητές του σχολείου μέσα από το πρόγραμμα αυτό διδάσκονται τα πλεονεκτήματα των προϊόντων με χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα, δηλαδή μικρή κατανάλωση πόρων της γης για να φτάσει η τροφή από το χωράφι στο πιάτο μας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τους ντόπιους παραγωγούς.